«Παραδέχονται» την αποτυχία τους Μπένετ, Μάνταλος


-Καμένη γη η διαιτησία, καταργούν τους πίνακες των ταλέντων. Υποτίθεται ότι ο Μάνταλος ήταν υπεύθυνος για την εκπαίδευση αλλά, χωρίς να το ξέρει κανείς, έγινε αντιπρόεδρος της ΚΕΔ

 

Αρνητικό πρόσημο έχει η… βαθμολογία της θητείας των Μπένετ, Μάνταλου στην ΚΕΔ. Μπορεί και οι ίδιοι να έβαζαν βαθμό κάτω από τη βάση αφού με κάποιες κινήσεις τους και με κάποια σχέδια (επί …χάρτου) παραδέχονται, εμμέσως πλην σαφώς, την αποτυχία τους! Αν και το ιδανικό θα ήταν να παραιτηθούν, όμως, δυστυχώς για τη διαιτησία, παραμένουν στα πόστα τους.

Υποτίθεται ότι ο Μάνταλος ήταν υπεύθυνος για την εκπαίδευση αλλά, χωρίς να το ξέρει κανείς, έγινε αντιπρόεδρος της ΚΕΔ. Ισως, το τελευταίο να εξηγεί που δεν ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των ρέφερι. Πάντως, η κατάσταση μπορεί να παρομοιαστεί και ως καμένη γη.

Μέχρι και οι ίδιοι τη βλέπουν! Πως «παραδέχονται» την αποτυχία τους; Σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να καταργήσουν τους πίνακες των υπό προώθηση διαιτητών, των ρέφερι και των βοηθών που (υποτίθεται) ότι είναι ένα σκαλοπάτι από τους υπόλοιπους της κατηγορίας τους και βρίσκονται μια ανάσα από τη Σούπερ Λίγκα και από τη Σούπερ Λίγκα 2, αντίστοιχα, με δεδομένο ότι οι πίνακες είναι δυο. Επίσης, έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους, προσδοκώντας να ξεγελάσουν τους προέδρους των ΕΠΣ και αυτό είναι η έμμεση μείωση των διαιτητών της δεύτερης και της τρίτης κατηγορίας.

Οι Μάνταλος και Μπένετ «ομολογούν» ότι οι ρέφερι που είναι… ταλέντα και υπό προώθηση για τη Σούπερ Λίγκα δεν αξιοποιήθηκαν, ή δεν κάνουν! Τους έβαλαν και μέντορες (χα, χα, χα)!

Μέχρι και οι ίδιοι φρόντισαν από την αρχή να τα κάνουν μαντάρα, αφού ενέταξαν τον 38χρονο Κατσικογιάννη (Ηπείρου)! Δηλαδή ταλέντο 38 ετών; Πως να μη γελάει κανείς!

Επίσης, υποψήφιο ανόδου «βάπτισαν» τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής). Τον Βάτσιο που το Σεπτέμβριο θα γίνει 37! Άλλο ταλέντο κι αυτός!

Κατσικογιάννης και Βάτσιος έχουν προκαλέσει στο παρελθόν. Απόδειξη ότι ανέβηκαν και υποβιβάστηκαν. Ο Κατσικογιάννης υποβιβάστηκε δυο φορές!

Στον ίδιο πίνακα, υποτίθεται προοριζόμενοι για τη Σούπερ Λίγκα (αλλά σφύριζαν στη Σούπερ Λίγκα 2), είναι οι Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Αντωνίου (Αχαΐας), Στάμος (Ηλείας), Τακίδης (Κιλκίς), Πουλόπουλος (Πειραιά), Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας). Μην απορήσετε αν δεν ανέβει κανείς τους, με εξαίρεση τους Κατσικογιάννη, Βάτσιο που τους έχουν για… ταλεντάρες.

Αλλωστε, και κάποιοι από αυτούς που ανέβασαν, πέρσι το καλοκαίρι, φάνηκε ότι δεν κάνουν. Ούτε οι ίδιοι τους εμπιστεύθηκαν και αναφερόμαστε στους Ματσούκα της ΕΠΣ Αιτ/νιας, Πολυχρόνη της Πιερίας, Τσιμεντερίδη της Κοζάνης, Μαλούτα της Ημαθίας, Κατοίκο της Αθήνας.

Σχόλια