«Χαστούκι» από την ΟΥΕΦΑ στην ΚΕΔ των Μάνταλου, Μπένετ και στην Λαμπαδαρίου - Η υπεύθυνη για τη διαιτησία γυναικών απέτυχε και δεν το ξέρει - Οι απίθανοι της ΕΠΟ θέλουν να την κρατήσουν





Σούπερ άδειασμα από την ΟΥΕΦΑ στην ΚΕΔ των Μάνταλου, Μπένετ και στην Λαμπαδαρίου (την αναφέρουμε επειδή έχει την ευθύνη για τη γυναικεία διαιτησία) καθώς ανέβασε την Ελένη Αντωνίου (Αχαΐας) στην ελίτ κατηγορία των γυναικών. Η διεθνής ρέφερι ήταν σε δυσμένεια από την ΚΕΔ, μάλιστα είχαν διαρρεύσει ότι τιμωρήθηκε σε τρία ματς της Super Leagueς 2 που σφύριξε (σ.σ. κατά τα άλλα δεν ανακοινώνουν τους μέσους όρους των βαθμολογιών των διαιτητών παρά ότι τους συμφέρει). Παράλληλα, είχαν διαρρεύσει και σενάρια ότι η Αντωνίου κινδύνευε να μείνει εκτός πινάκων.

Όμως, η ΟΥΕΦΑ είχε αντίθετη άποψη από τους εγχώριους «ειδικούς» της διαιτησίας και η ανέλιξη της Αντωνίου δείχνει και πόσο στραβά αρμενίζουν! Πάνω στον πανικό τους, διαρρέουν ότι το γεγονός ότι ανέβηκε στην ευρωπαϊκή ελίτ δεν μπορεί να αποτελέσει και κριτήριο για να ανέβει κατηγορία. Όλα αυτά, ενώ στην Κύπρο προωθούν την Ιωάννα Αλλαγιώτου που σφύριξε παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας.

Σχόλια