Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΔ/ΟΔΠΕ – Ετρεχε και δεν έφτανε ο Μπαλτάκος που φοβάται μην εκπεσει η ΕΠΟ και πρότεινε συμφωνία!


-Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση απόφασης από το Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της Ενωσης Διαιτητών ΟΔΠΕ στο Πρωτοδικείο.

-Η ΕΔ/ΟΔΠΕ με την προσφυγή της ζητεί την εφαρμογή του νόμου και να εγγραφεί ως μέλος της ΕΠΟ.

-Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο ίδιος ο Μπαλτάκος που κατέθεσε ως μάρτυρας! Εδειξε ότι φοβάται μην γίνει δεκτό το αίτημα της ΟΔΠΕ για έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ.

-Πριν την ακροαματική διαδικασία η ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε συμφωνία να αποσυρθεί η προσφυγή και να γραφτεί άμεσα η ΕΔ/ΟΔΠΕ στην ΕΠΟ, η οποία στο δικόγραφο ζητεί την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ.

-Όμως, μετά η ΕΠΟ έκανε πίσω και πρότεινε άλλη συμφωνία, να ψηφίζουν απευθείας στην ΕΔ/ΟΔΠΕ οι διαιτητές και όχι οι σύνδεσμοι! Αυτό δεν προβλέπεται από το νόμο.

-Στο δικαστήριο η ΕΔ/ΟΔΠΕ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τροποποίηση του καταστατικού της για την εγγραφή και των εν ενεργεία διαιτητών και βοηθών.

-Για αυτό και από την ΕΔ/ΟΔΠΕ ζήτησαν να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση.

-Απόφαση αναμένεται από μέρα σε μέρα, πιθανόν αύριο (28/6).

-«Εμείς ζητούμε εφαρμογή του νόμου», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΔ/ΟΔΠΕ, Μανώλης Γιανναδάκης, ενώ το παρών έδωσαν και ο ταμίας της Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

Σχόλια