Tο πρόβλημα για τον Μπαλτάκο είναι μπροστά –- Το μπλοκ του νότου δεν τον υπολογίζει – Η κόντρα με τον Φιλιππούση για το κουμάντο - Η χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών


-Tο πρόβλημα για τον Μπαλτάκο είναι μπροστά. Ολοι πήραν χαμπάρι ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μιλάει τόσο με τον Μελισσανίδη όσο και με τον Σαββίδη. Ο πρώτος, όπως ακούγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, δεν θέλει να τον βλέπει, ο δεύτερος είναι… εξαφανισμένος από όλους.

-Είδατε καμιά κοινή φωτογραφία, Μπαλτάκου-Μελισσανίδη, στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0;

-Σα να μην έφτανε αυτό, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έδωσε και εντολή στον Περιφερειάρχη Λάρισας, Κώστα Αγοραστό να κάνει την απονομή.

-Το μπλοκ του νότου δεν τον υπολογίζει.

-Σύμφωνα με πληροφορίες από το μπλοκ του νότου είπαν στον Μπαλτάκο ότι δεν υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να φαγωθεί ο Φιλιππούσης από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

-Τι σημαίνει το τελευταίο; Κάποιοι προβλέπουν ότι θα ανάψει πάλι η μάχη μεταξύ τους για το κουμάντο στην ΕΠΟ!

-Στη χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών…

-Η παραμονή του Φιλιππούση στο πόστο του εκτελεστικού διευθυντή αποτελεί επίδειξη δύναμης και στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση ο οποίος, μέχρι τώρα, δυο φορές προσπάθησε να τον διώξει από την ΕΠΟ, χωρίς να τα καταφέρει.

-Ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης δεν έπρεπε να είναι στη θέση του καθώς έπρεπε να προσληφθεί με διεθνή διαγωνισμό.

-Χώρια που στην κόντρα, πριν από τα Χριστούγεννα, έλεγαν ότι είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του ή καλύτερα την αντικαταστάτρια.

Σχόλια