Το κάζο του Μπένετ με τον Μαρτσίνιακ και πως ο Πολωνός... τερμάτισε την προπαγάνδα τους!


-Ηθελε να φέρει τον Πολωνό για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0, όμως αυτός σφύριξε στην Κύπρο και ο Αγγλος κατέληξε στον Μπριχ. Πως ο ελίτ ρέφερι με δηλώσεις του έστειλε την προπαγάνδα στα σκουπίδια.

 

 

Αλλού το όνειρο, αλλού το θαύμα με τον Πολωνό διαιτητή Σίμον Μαρτσίνιακ. Τα «παπαγαλάκια» διέδιδαν ότι ο Μπένετ θα έφερνε για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 τον διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ Αργεντινή-Γαλλία, τον οποίο η UEFA έχει ορίσει για τον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι-Ιντερ, στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη. Όμως, έπαθαν πανωλεθρία. Ο Μαρτσίνιακ όχι μόνο δεν ήρθε αλλά την ίδια μέρα, την Τετάρτη, σφύριξε τον τελικό Κυπέλλου της Κύπρου Ομόνοια-ΑΕ Λεμεσού 1-0.

Παράλληλα, ο Μαρτσίνιακ με δηλώσεις του έστειλε την προπαγάνδα στα σκουπίδια, καθώς από αυτές βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα: 1) Η UEFA δεν απαγορεύει σε κανέναν διαιτητή να πάει σε άλλη χώρα, καθώς ο Μαρτσίνιακ είπε ότι ήθελε να ξεκουραστεί για τον τελικό του Champions Leagye, 2) Μετράνε οι δημόσιες σχέσεις, του Μπένετ είναι ανύπαρκτες, με απόδειξη τη δήλωση του ελίτ ρέφερι ότι ήθελε να βοηθήσει τον Σέρβο αρχιδιαιτητή τη Κύπρου σε μια δύσκολη στιγμή.

«Ήθελα να ξεκουραστώ πριν τον τελικό του Champions League αλλά ήθελα να βοηθήσω τον Μάζιτς σε μια δύσκολη και σημαντική στιγμή. Είναι πολύ καλός μου φίλος και ήταν μια χάρη προς αυτόν. Ένας τελικός είναι πάντα σημαντικός και είναι ένα τρόπαιο. Ήρθα να βοηθήσω, ελπίζω να το απόλαυσαν. Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Μάζιτς και ο κ. Κούμας είναι πολύ καλός μου φίλος», δήλωσε ο Μαρτσίνιακ.

Ο Μάζιτς είναι ο αρχιδιαιτητής της Κύπρου και ο Κούμας είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου.

 

 

Σχόλια