Στην ΟΥΕΦΑ ακούν «ελληνικό ποδόσφαιρο» και τρέχουν: Η ΕΠΟ ελέγχεται για τρία θέματα


Σκούρα τα πράγματα για την ΕΠΟ καθώς στην UEFA ακούν «ελληνικό ποδόσφαιρο» και τρέχουν επειδή ισοδυναμεί με μεγάλο πρόβλημα, εννοούμε ότι η ομοσπονδία είναι πρόβλημα. Οι αξιωματούχοι της ασχολούνται μόνο για λόγους που δεν θα έπρεπε και δείχνουν ότι δεν υπάρχει υγεία.

Η ΕΠΟ ήδη έχει απολογηθεί (μέσω των Μπαλτάκου, Φιλιππούση), συγκεκριμένα στο τέλος Μαρτίου, στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA για λάθη του τμήματος αδειοδότησης, εξαιτίας των οποίων ήδη έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 130.000 ευρώ, πέραν των 200.000. Η απόφαση αναμένεται προς το τέλος Ιουνίου και η ΕΠΟ κινδυνεύει να χάσει την αρμοδιότητα της αδειοδότησης (σ.σ. οι αρμόδιοι της UEFA την εγκάλεσαν για επτά λάθη), κάτι που θα αποτελεί μεγάλο πλήγμα. Στο Πάρκο Γουδή έχασαν τον ύπνο τους, επειδή υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ισως αυτό να εξηγεί και γιατί το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ήδη έχει χορηγήσει άδειες στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας (πήραν όλες) ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στην UEFA και σχετικά με τη διαιτησία. Δεν είδαν με καλό μάτι όσα έχουν γίνει επειδή η επιλογή του Μπένετ συνέπεσε με την κατάργηση της επιτροπείας. Τα λάθη των διαιτητών έκαναν… παρέλαση και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Εννοείται ότι στη Νιόν είναι ενήμεροι και για την προοπτική της υλοποίησης της επαγγελματικής διαιτησίας, καθώς η Super League φρόντισε για αυτό. Στη διοργανώτρια δεν έκαναν τίποτα από μόνοι τους, όπως πιστεύουν στην ΕΠΟ!

Επίσης, στην UEFA δεν αρέσουν οι εντάσεις μεταξύ των ομάδων με τη διαιτησία στο κάδρο. Ξέρουν ότι υπεύθυνη για αυτό είναι η ΕΠΟ, αφού η ομοσπονδία επέλεξε τον Μπένετ και, κακώς, άνοιξε την πόρτα για να εμπλέκονται Ελληνες παράγοντες (Μάνταλος κτλ) στη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σχόλια