Αίτημα της Καλλιθέας για διαιτητές της Σούπερ Λίγκας τόσο στους αγώνες της όσο και στης Κηφισιάς


Δυο επιστολές στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ έστειλε η Καλλιθέα ενόψει της συνέχειας της Σούπερ Λίγκας 2. Απομένου τρεις αγωνιστικές και τη χωρίζουν δυο βαθμοί από την πρωτοπόρο Κηφισιά. Με την πρώτη επιστολή ζητεί να οριστεί διαιτητής της Σούπερ Λίγκας στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια τόσο στα δικά της όσο και στης Κηφισιάς και με την δεύτερη να πάει ο Μπένετ στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι της, την Κυριακή με την Ηλιούπολη.

Στην πρώτη επιστολή η Καλλιθέα αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επιτροπή σας, όπως στο εξής στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ήτοι της ομάδας και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1, προκειμένου να υπάρξει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία.

Λάβετε υπόψη οτι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο".

Στη δεύτερη γράφει:

"Δια της παρούσας επιστολής η ATHENS KALLITHEA FX επιθυμεί την φυσική παρουσία του κ. BENNET STEFPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ATHENS KALLITHEΑ FC.

Η παρουσία του BENNET STEFPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρου αγώνα".

 

Η βαθμολογία του Β' ομίλου της Super League 2

Κηφισιά 61 (25 αγώνες)

Athens Kallithea 59 (25 αγώνες)

Απόλλων Σμύρνης 49 (25 αγώνες)

ΟΦ Ιεράπετρας 45 (25 αγώνες)

Χανιά 44 (25 αγώνες)

Καλαμάτα 43 (25 αγώνες)

Ηλιούπολη 38 (25 αγώνες)

Ολυμπιακός Β' 31 (26 αγώνες)

Αιγάλεω 30 (25 αγώνες)

Προοδευτική 25 (25 αγώνες)

ΑΕΚ Β' 24 (25 αγώνες)

Παναχαϊκή 21 (26 αγώνες)

ΠΑΟ Ρουφ 12 (26 αγώνες)

Επισκοπή 12 (25 αγώνες)

Ηρόδοτος -11 (20 αγώνες) - αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός Β' έχει τιμωρηθεί με -10

Ο Ηρόδοτος έχει τιμωρηθεί με -15 και έχει αποβληθεί

Η Παναχαϊκή έχει τιμωρηθεί προσωρινά με 18 βαθμούς

Σχόλια