Σε... ρυθμό Μπαλτάκου και ο Πογέτ!


-Ο Ουρουγουανός πήγε να… τετραγωνίσει τον κύκλο αλλά φωνάζει από μακριά το θέμα της μη κλήσης του Φορτούνη. Για τα… πανηγύρια και όσα είπε για τον Ντόη.

 

«Τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί δεν ισχύει. Ούτε για τον Μπαλτάκο ούτε τίποτα», δήλωσε ο Πογέτ στην… ανάλυση που έκανε στους δημοσιογράφους γιατί δεν κάλεσε τον Φορτούνη στην Εθνική. Μόνο που κατάφερε ακριβώς το αντίθετο!

Κόουτς, όποιος έχει τη… μύγα μυγιάζεται!

Ο Ουρουγουανός πήγε να… τετραγωνίσει τον κύκλο αλλά φωνάζει από μακριά το θέμα της μη κλήσης του Φορτούνη! Τι Μπαλτάκος, τι Πογέτ! Η «ελληνοποίηση» του Ουρουγουανού συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς! Δεν χρειάζεται να μάθει ελληνικά, όπως δήλωσε ότι κάνει, μια χαρά τα καταφέρνει κι έτσι..

Υπάρχει άνθρωπος που πίστεψε ότι δεν κάλεσε τον Φορτούνη επειδή δεν ταιριάζει στο σύστημα που θα παίξει στους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Ιρλανδία (OPAP Arena, 16/06) και τη Γαλλία (Stade de France-Saint Denis-Παρίσι, 19/06) για τα προκριματικά του EURO 2024; Οσο κι αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι, αποκαλύπτοντας ότι του τηλεφώνησε πριν ανακοινώσει τις κλήσεις: «Ήταν το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει. Του εξήγησα πως για τα δύο αυτά τα ματς δεν είναι στα αγωνιστικά μου πλάνα. Αν τον καλούσα, θα έπρεπε να αλλάξω το σύστημα. Από 4-3-3 να παίξω ένα 4-2-3-1».

Άλλο… ανέκδοτο όσα είπε για τη μη κλήση του Ανδρέα Ντόη! Δεν τον κάλεσε επειδή άλλαζε παρτενέρ στην άμυνα του Ολυμπιακού! «Έχουμε 33-34 παίκτες στην προεπιλογή, ο Ντόη είναι μέσα σε αυτούς. Τον παρακολουθήσαμε, έχει έναν χρόνο στο υψηλό επίπεδο και τον έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια. Δεν τον είδαμε σταθερά με έναν παρτενέρ. Τη μια έπαιζε στο πλάι του Σισέ, την άλλη με τον Μπα, την άλλη με τον Παπασταθόπουλο. Έχουμε μια εικόνα αλλά θεωρήσαμε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να μπει να βοηθήσει την ομάδα», ανέφερε ο Πογέτ που δεν τον άφησαν να πάει μόνος του στη συνέντευξη Τύπου. Παραβρέθηκαν για να τον… καμαρώσουν, για αυτά που θα πει, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΟ Κώστας Κωνσταντινίδης, ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Τάκης Φύσσας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος που έχει καταθέσει μάρτυρας υπεράσπισης της ΑΕΚ, για ανακοίνωση κατά της (τότε) ΕΠΟ και έχει θεαθεί σε αγώνες της στην «ΟΠΑΠ Αρένα».

Η λογική πήγε περίπατο με όσα είπε ο Πογέτ. Κρίμα, για τον ίδιο. Και για την Εθνική που έχει ανάγκη παίκτες σαν τον Φορτούνη. Επιπλέον, ο Ουρουγουανός, παρότι ισχυρίστηκε ότι παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού, κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι είχε… παρωπίδες. Δεν τα είδε… καλά!

Πολλές συμπτώσεις μαζεύονται! Να θυμίσουμε ότι και ο ομοσπονδιακός προπονητής που πήραν ο Γκουστάβο Πογέτ έχει θητεύσει στην ΑΕΚ! Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο, καλεσμένος στην εκπομπή του Νικολαϊδη, δήλωσε: «Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου -έτσι τον αποκαλώ εγώ- τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική».

Σχόλια