Καραπαπάς: «Αστείοι της ΕΠΟ, λεφτά για τραπεζώματα»


«Ομόφωνα αποφασίστηκε η εκκίνηση διαπραγμάτευσης με την Ε.Π.Ο., για τη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League υπέρ της Ε.Π.Ο., για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών», αναφέρει η απόφαση της Super League. Με άλλα λόγια η Λίγκα συζήτησε τη μείωσή τους στο 1 % από το 5 % που είναι τώρα, επειδή τα θεωρούν «χαράτσια» και ταυτόχρονα θέλει την κατάργηση του ποσοστού, άκουσον άκουσον μέχρι και για αυτό παίρνει η ΕΠΟ, από τις αγορές παικτών!

Στη Super League υπολόγισαν ότι μέσω των ποσοστών οι ΠΑΕ είναι ο βασικός χρηματοδότης της ΕΠΟ και έπαθαν σοκ! Πιο συγκεκριμένα υπολόγισαν ότι οι ομάδες κατέβαλαν πάνω από 23 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία και ακόμη χειρότερο ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς τα σωματεία βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο.

Με αφορμή τα «χαράτσια» της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έριβε… βόμβες στο ΔΣ της Super League. «Μας ενδιαφέρει απολύτως και το πόσα εκατομμύρια δίνονται απο τις ομάδες σε αυτούς τους αστείους της ΕΠΟ αλλά και τι ακριβώς γίνονται», τόνισε ο Καραπαπάς, ενώ πρόσθεσε: «Γιατί με τα λεφτά που δίνουν για τραπεζώματα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας θα είχαν φτιάξει δέκα γήπεδα σε ΕΠΣ».

Σχόλια