Το πρώτο και το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους με τον Μπένετ στην ΚΕΔ και οι αερολογίες του Αγγλου για το... 50 % - Λογαριάζουν χωρίς την επαγγελματική διαιτησία


Το πρώτο μέρος του σχεδίου με τον Μπένετ ήταν ο Αγγλος… να στρώσει το έδαφος για να σφυρίζουν οι Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι. Λένε ότι έφερε εις πέρας, όμως και φέτος θα το περνούσαν (ποιος ξεχνά τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που μετά έτρεχαν και δεν έφταναν να τον αλλάξουν!) αν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν είχαν συμφωνήσει για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Αρα τίποτα δεν είναι σίγουρο κι ας δηλώνει ο Μπένετ ότι οι ξένοι θα περιοριστούν στο 50 %, ενώ πρώτα μας έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν, λόγω της επιστολής της ΟΥΕΦΑ!

Το δεύτερο μέρος ονειρεύονται να το υλοποιήσουν τη σεζόν 2023-24 και σύμφωνα με αυτό ο Μπένετ θα ανοίξει τον δρόμο για να αναλάβει Ελληνας αρχιδιαιτητής του χρόνου το καλοκαίρι. Όμως, όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς το σχέδιο της υλοποίησης της επαγγελματικής διαιτησίας και χωρίς την πλειοψηφία των ομάδων.

 

Σχόλια