Τα σημαντικά λάθη του Παπαδόπουλου σε έξι αγώνες (4 + 2) – Κατώτερος των περιστάσεων


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

 

Ο Παπαδόπουλος με (30) αγώνες ήταν 2ος στο σύνολο των ορισμών του, (11 ως διαιτητής, 15 ως VAR και 4 ως τέταρτος). Στους (11) αγώνες που ορίσθηκε ως διαιτητής, έκανε σημαντικά λάθη σε (4) αγώνες, ενώ σε (1) αγώνα το λάθος του το διόρθωσε μετά από την παρέμβαση του VAR. Στους (15) αγώνες που είχε ορισθεί ως VAR, έκανε λάθη σε (2) αγώνες. Το ποσοστό λαθών του στο σύνολο των αγώνων του είναι 21% (26:5,5=21 %).

Τα ποιο σημαντικά του λάθη έγιναν υπέρ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Στον αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ ως VAR έπρεπε να ενημερώσει τον διαιτητή για να αποβάλει τον Αλμέιδα για την άσεμνη χειρονομία προς του φιλάθλους.

Στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης δεν έπρεπε να επηρεαστεί από τον Σιδηρόπουλο (VAR), που αρχικά είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού και μετά από την παρέμβαση του, του συνέστησε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, όταν είδε την φάση στην οθόνη κακώς πήρε πίσω το επιθετικό φάουλ και σφύριξε πέναλτι υπέρ του και έτσι κατάφερε να νικήσει με 1-0. 

Στον αγώνα ΑΕΚ – Λεβαδειακός ο Παπαδόπουλος (VAR Ζαμπαλάς) είχε διαιτησία-πρόκληση, με δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, ενώ δεν έδωσαν ένα στον Λεβαδειακό. «Εσκισε» τον κανονισμό διαιτησίας…………

Στον αγώνα Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0. Συνεχίζονται τα «όργια» και η αλλοίωση της βαθμολογίας: Σφύριξε… πράσινα ο Παπαδόπουλος, «έπνιξε» πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού (VAR Ζαμπαλάς).

Ενώ αντίθετα στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός (1η αγωνιστική play off), έκλεισαν τα μάτια τους για απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού. Οι «εξυγιαντικές αρλούμπες» του Διαμαντόπουλου και η… σιγή του Παπαδόπουλου στην κόκκινη κάρτα του Σιέλη του Βόλου.

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 17-9-2022

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 0-2

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Γεμίζουν βιβλίο τα φάλτσα του Διαμαντόπουλου στο Αγρίνιο, χάρισε δυο αποβολές στην ΑΕΚ - Κραυγαλέο λάθος (pic) του Παπαδόπουλου η μη αποβολή του Αλμέιδα

Μεγάλο λάθος έκανε και ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που ήταν VAR και έπρεπε να υποδείξει αποβολή του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. 

45+1': Κι όμως, ο Ρότα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού με αντικανονικό μαρκάρισμα στον Νταγκό. Σε αυτό το λεπτό έκανε το κραυγαλέο λάθος και ο Παπαδόπουλος που ως VAR έπρεπε να υποδείξει αποβολή του Αλμέιδα (ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/09/blog-post_82.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 09.10.2022

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας),  Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Στάικος (Λάρισας), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Το πιο γελοίο πέναλτι δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με... σφραγίδα του Σιδηρόπουλου - Εκτεθειμένος και ο Παπαδόπουλος που άλλαξε απόφαση

Το πιο γελοίο πέναλτι δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με παρέμβαση του Σιδηρόπουλου (= VAR) στον διαιτητή Παπαδόπουλο. Αρχικά, ο Παπαδόπουλος έδωσε σωστά επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς, όμως ο Σιδηρόπουλος τον κάλεσε στην οθόνη για να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Όμως, ο Αϊτόρ είναι αυτός που έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω. Αν ο Τζουκάνοβιτς δεν είχε δει κίτρινη κάρτα σε αυτή τη φάση δεν θα είχε αποβληθεί μετά από λίγα λεπτά.

76': Αρχικά, ο Παπαδόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς, όμως ο Σιδηρόπουλος συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι και μετά από αυτή ο ρέφερι αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι. Όμως φαίνεται ο Αϊτόρ να μαρκάρει αντικανονικά τον αμυντικό από πίσω και να κάνει αρχικά αντικανονική επαφή στο πόδι του αμυντικού και μετά να παίζει την μπάλα. Επίσης, κακώς ο VAR συνέστησε στον διαιτητή να πάει στην οθόνη για έλεγχο της φάσης, αφού δεν υπήρχε ένα ξεκάθαρο λάθος.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/10/blog-post_17.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23  22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΑΕΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας),Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Βεργέτης (Αργολίδας), 4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου),

ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

«Ανατριχίλα» προκάλεσαν οι Παπαδόπουλος, Ζαμπαλάς *** Διαιτησία-πρόκληση με δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, ενώ δεν έδωσαν ένα στον Λεβαδειακό

«Εσκισε» τον κανονισμό διαιτησίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με απαράδεκτο και τον Ζαμπαλά (Ηπείρου) που ήταν στο VAR. Κανονικά, πρέπει να πάνε σπίτι τους. Είχαν… συνεργασία στα «όργια» υπέρ της ΑΕΚ και δεν έδωσαν πέναλτι στον Λεβαδειακό, ενώ τα δυο που ο Παπαδόπουλος καταλόγισε υπέρ της ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτα, με ευθύνη και το Ζαμπαλά που έπρεπε να τον καλέσει για ανασκόπηση, όπως ανύπαρκτη ήταν και η αποβολή του Τζημόπουλου για το πρώτο πέναλτι-φάντασμα! Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε 3-0, όμως έγιναν μεγάλα λάθη από τους ρέφερι.

Το πέναλτι στον Λεβαδειακό, με το ματς στο 1-0, έπρεπε να δοθεί στο 45’, όταν ο Αθανασιάδης ανέτρεψε τον Βρακά με το γόνατο. Σα να μην έφτανε αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι Παπαδόπουλος και Ζαμπαλάς το… τερμάτισαν. Προκάλεσαν ανατριχίλα! Πιο συγκεκριμένα το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ ξεκίησε από επιθετικό φάουλ, έγινε στο μισό γήπεδο από την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ (στη συνέχεια) το πέναλτι-αίσχος δόθηκε σε δήθεν ανατροπή του Γκαρσία από τον Τζημόπουλο, τον οποίο ο Παπαδόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ζαμπαλάς έπρεπε να παρέμβει επειδή δεν φάνηκε επαφή, άρα κακώς δόθηκε πέναλτι, με το οποίο ο Αμραμπατ έκανε το 2-0.

Στο 76’ καταλογίστηκε ένα ακόμη πέναλτι στην ΑΕΚ, καθώς ο Παπαδόπουλος φαντάστηκε ανατροπή του Φαν Βέερτ από τον Παζ. Κι εδώ, όπως και στις προηγούμενες φάσεις, απαράδεκτος ήταν και ο Ζαμπαλάς που έπρεπε να συστήσει ανασκόπηση, ώστε ο Παπαδόπουλος να πάρει πίσω το πέναλτι. Το πέναλτι έχασε ο Τσούμπερ.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/blog-post_36.html

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Σάββας (Σερρών), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

Συνεχίζονται τα «όργια» και η αλλοίωση της βαθμολογίας: Σφύριξε… πράσινα ο Παπαδόπουλος, «έπνιξε» πέναλτι (pic) υπέρ του Παναιτωλικού - Ανοιχτό βιβλίο οι διαιτητές. Όλα 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού από τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας).

Στο 66’ του αγώνα του με τον Παναιτωλικό (2-0), ο Θεσσαλονικιός ρέφερι «έπνιξε» πέναλτι εναντίον του αφού ο Κώτσιρας χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντουάρτε που έπεσε μέσα στην περιοχή. Πρόκειται για μεγάλο λάθος του ρέφερι και κανονικά έπρεπε να τον ειδοποιήσει ο VAR Ζαμπαλάς (Ηπείρου) για να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Ο Αναστασίου και ο πάγκος του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και το ματς ήταν 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Παπαδόπουλος τον ευνόησε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν είχε δώσει επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς και μετά το άλλαξε σε πέναλτι (!), αφού ο Σιδηρόπουλος συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης! Με το πέναλτι ο Παναθηναίκός πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς.

Η γκάφα στο 73’

Σα να μην έφτανε το πέναλτι που δεν έδωσε ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη γκάφα στο 73’. Ο διεθνής ρέφερι ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Μπουζούκη στον Κουρμπέλη, αν και ο δεύτερος έπεσε μόνος του. Όμως, μετά το σφύριγμα του διαιτητή ο Ζοάο Πέντρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/03/pic.html

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAY OFF   1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας),

Δημητριάδης Λ. (Μακεδονίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

Οι «εξυγιαντικές αρλούμπες» του Διαμαντόπουλου και η… σιγή του Παπαδόπουλου στην κόκκινη κάρτα

66': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Σιέλη του Βόλου, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Βόλου, αν δεν είχε παίξει την μπάλα με το χέρι, ο Μασούρας θα την έπαιρνε στην κατοχή του και θα ήταν μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σε αυτή την φάση έπρεπε να συστήσει ο VAR στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για  αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ (κόκκινη κάρτα).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/03/blog-post_65.html

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAY OUT 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής),

Νικολακάκης (Λασιθίου), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)

Το…. σωσίβιο του Τσακαλίδη στον Παπαδόπουλο

47'- 49': Αρχικά ο Παπαδόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας σε πέσιμο του Μαρτίνεθ μετά από μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Τσακαλίδης) και συνέστησε στον Παπαδόπουλο να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη ύπαρξη παράβασης πέναλτι από τον Χατζηισαΐα, όταν είδε την φάση σωστά ανακάλεσε την απόφαση του, η επαφή που υπήρξε με το χέρι του ήταν φυσιολογική.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/04/blog-post_357.html

 

Σχόλια