Ελίτ "χασάπης" ο Μάσα: Μια ακόμη διαιτησία-αηδία κατά του Ολυμπιακού


-Ο Μάσα έκανε τα πάντα για να νικήσει την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό. Τέσσερα τα σημαντικά λάθη του, όμως δεν είναι μόνο αυτά.

 

Ακόμη και ο Μελισσανίδης να έπαιζε διαιτητής είναι απίθανο αν θα ευνοούσε τόσο την ΑΕΚ, η οποία νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό, όσο ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα. Το «χειρουργείο» του ήταν… ελίτ καθώς τέτοια σφαγή δεν ξανάγινε από διαιτητή. Η καλύτερα διορθώστε: Ο Μάσα δεν ήταν «χειρούργος» αλλά χασάπης!  

Τέσσερα ήταν τα σημαντικά λάθη του:

-Το πρώτο «χειρουργείο» έγινε στο 13’, καθώς έβγαζε μάτια το σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού. Η παράβαση πέναλτι ήταν ξεκάθαρη, όμως ο Μάσα δεν το έδωσε. Ολο το γήπεδο φώναξε για αυτό το λάθος.

-Στο 38’ έκλεισε τα μάτια σε κόκκινη κάρτα σε βάρος του Σιμάνσκι που είναι ο ορισμός της αποβολής, καθώς ο Πολωνός πάτησε τον Βαλμπουενά με τις τάπες. Παραμένει άγνωστο γιατί ο Μάσα δεν εφάρμοσε τον κανονισμό. Ηταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας.

-Το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ΑΕΚ στο 80’, με το οποίο έκανε το 2-1, είναι ανύπαρκτο. Ο Βίντα βούτηξε και ο Ιταλός (μαζί με τον VAR) γελοιοποιήθηκαν. Οι Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ δεν υπέπεσαν σε παράβαση. Μόνο ο Μάσα είδε αυτό το πέναλτι.

-Στο 90+1’ υπάρχει επιθετικό φάουλ του Αμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ πριν ο πρώτος δώσει την πάσα στον Μάνταλο. Κι εδώ, ο VAR Πιτσινίνι αμόλησε αετό. Κι εδώ, ολοκληρώθηκε το «έγκλημα» του Μάσα.

Ο Ιταλός τα έκανε μαντάρα και με τα φάουλ. Οι Βαλμπουενά και Φορτούνης δέχθηκαν… βροχή από κλωτσιές, όμως ο Μάσα στον κόσμο του. Αντίθετα έδινε με το παραμικρό φάουλ υπέρ της ΑΕΚ…

Αίσχος και αηδία η διαιτησία του…

Μια ακόμη διαιτησία-αηδία κατά του Ολυμπιακού

 

 

Σχόλια