Super League 2: Ξεπάγωσαν τον βοηθό Πριόνα – Μια χαρά χάλια οι ορισμοί του Μπένετ και της κομπανίας του


-Βρήκαν την ευκαιρία μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague 2 και επανάφεραν τον βοηθό Πριόνα που είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών και ανακοινώσεων από ομάδες της Superleague 2 που διεκδικούσαν τις πρώτες θέσεις. Ετσι όρισαν τον βοηθό της ΕΠΣ Εύβοιας στο παιχνίδι Ηλιούπολη-Προοδευτική.

-Οπως βλέπετε στην πάνω φωτογραφία, αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα Κηφισιά-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2. Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 97’, μετά από φάουλ του Ποζατζίδη, όμως ο Μαζουλουξής από θέση οφσάιντ που «έβγαζε» μάτια. Αρα, έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος.

-Παρόντες στο γήπεδο του Αιγάλεω, όπου έγινε το ματς, ήταν και οι Μπένετ, Μάνταλος, όμως τσάμπα πάνε στα γήπεδα! Ο βοηθός όχι μόνο παρέμεινε στον πίνακα αλλά επέστρεψε μετά από τρεις μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της διακοπής!

-Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πριόνας έκανε τεράστιο λάθος. Στις 3 Μαρτίου 2021 ήταν στον αγώνα Ιωνικός-Εργοτέλης 2-3 και όπως βλέπετε στην κάτω φωτογραφία το πρώτο γκολ του Ιωνικού προήλθε από οφσάιντ του Ρόλε. Από τότε έπρεπε να είναι σπίτι του ο Πριόνας.

-Μετά από αυτά τα λάθη ο Πριόνας μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο ματς της Ηλιούπολης με την Προοδευτική;

-Μια χαρά χάλια οι ορισμοί του Μπένετ και του Μάνταλου (που δεν έχει πάρει θέση μετά τις καταγγελίες ότι εμπλέκεται στους ορισμούς)!



Σχόλια