Ο Μαρινάκης και η SL ζήτησαν κανονικότητα και οι ακατάλληλοι (ΕΠΟ, ΚΕΔ) ρίχνουν λάδι στη φωτιά


-«Κύριοι σοβαρευτείτε, ορίστε καλούς ελίτ ξένους διαιτητές, όπως ζητούν οι ομάδες και επιβάλουν οι στιγμές, προχωρήστε σε δράσεις που θα εξασφαλίσουν την ομαλότητα και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης στην γραπτή τοποθέτηση-απάντηση στην ΚΕΔ επειδή η τελευταία δεν όρισε ξένους ελίτ διαιτητές στους αγώνες των πλέι οφ (δεν πρόκειται να το κάνει και στη συνέχεια) όπως ζήτησε ομόφωνα η Super League.

-Ο Μπένετ και η κομπανία του είναι στον κόσμο τους και με την άρνηση τους ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Επιμένουν να φέρνουν απίθανους ξένους ρέφερι, σαν αυτούς που προκάλεσαν, σφυρίζοντας σαν τους Ελληνες της «εξυγίανσης».

-Ευθύνη και του Μπαλτάκου όλα αυτά, διότι αυτός επέλεξε τον ανίκανο Μπένετ και τους υπόλοιπους. Για να μη φωνάζει η ΑΕΚ, που τώρα φωνάζει μέχρι και η ΑΕΚ, εκτός από τον ΠΑΟΚ.

-«Ταυτόχρονα για τις ενέργειές του δε γνωρίζουν το παραμικρό και οι άνθρωποι των UEFA/FIFA με τους οποίους είμαστε σε άμεση επικοινωνία!» αναφέρει επίσης ο Μαρινάκης για την… περίπτωση του Μπένετ. Αρα, τα έμαθαν όλα κι αυτοί που έπρεπε.

-Μονόδρομος η διοικούσα στην ΕΠΟ, μονόδρομος και η καρατόμηση του Μπένετ από την ΚΕΔ.

-Επρεπε να γίνουν από… χθες.

Σχόλια