Μια μαϊμού, μα τι μαϊμού (βίντεο): Mε Μάνταλο στην εκπαίδευση… γελάει ο κόσμος με τα πέναλτι που δίνουν στη Super League 2 – Μεγάλο ταλέντο ο Τομαράς – Το δεύτερο απίθανο πέναλτι που έδωσε!


Μεγάλο ταλέντο ο διαιτητής Τομαράς (Θράκης). Δείτε στο 3.32’’ του (δεύτερου κατά σειρά) βίντεο τι πέναλτι έδωσε στο 80’ του αγώνα ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός 3-3 για τη 15η αγωνιστική της Super League 2. Ο Τσουκάνης του Μακεδονικού… βούτηξε και εγένετο το θαύμα της εκπαίδευσης του Μάνταλου! Επίσης, στο 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ Β’ προηγήθηκε οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο βοηθός Αναστασιάδης (Σερρών).

Για να δείτε ότι παίζουν μόνο όσοι κάνουν λάθη, πιθανόν επειδή έχουν εκπαιδευτεί σωστά:

-Ηταν το τέταρτο παιχνίδι του Τομαρά, ο οποίος την 4η αγωνιστική έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ηρακλή στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό Β’ (2-3). Με αυτό το πέναλτι, ένα ακόμη θαύμα της εκπαίδευσης του Μάνταλου, ο Ηρακλής έκανε το 2-2. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Θράκης ορίστηκε μετά από έναν μήνα, συγκεκριμένα την 7η αγωνιστική, στις 18/12/22 (Αιγάλεω-Χανιά 0-0).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 2.50’’:



-Την 1η αγωνιστική η Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, έχοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στον Μακεδονικό (2-0). Με αυτή χαρακτήριζε ακατάλληλους τον διαιτητή Δραγούση (Κιλκίς) και τους βοηθούς του Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Αναστασιάδη (Σερρών).


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ Β’ 3-3 ΣΤΟ 3.32’’ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ



Σχόλια