Ούτε τα προσχήματα με τους ορισμούς: «Φωτογράφιζαν» τον Ιταλό


-Πριν από δυο μέρες είχαν ξεκινήσει προπαγάνδα ότι για το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα έρθει διαιτητής της πρώτης κατηγορίας από κορυφαίο πρωτάθλημα και προέκυψε ο Μαριάνι.

Της πλάκας είναι οι ορισμοί που κάνουν. Δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσει κάποιος και κανονικά θα πρέπει να παραιτηθούν. Πριν από δυο μέρες είχαν ξεκινήσει προπαγάνδα ότι για το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα έρθει διαιτητής της πρώτης κατηγορίας από κορυφαίο πρωτάθλημα και προέκυψε ο Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Πού ήξεραν ότι το προφίλ του ρέφερι είναι τελικά αυτό που αποδείχθηκε; Ποιος ή ποιοι «παίζουν» με τους ορισμούς; Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν σχετικά πράγματα, απόδειξη ότι είχε διαρρεύσει η επιλογή του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1. Μια άλλη φορά ότι ο Διαμαντόπουλος θα έμπαινε σε ματς της ΑΕΚ.

Επί Κλάτενμπεργκ μόνο μια φορά είχε διαρρεύσει ορισμός και ο Αγγλος τον άλλαξε αμέσως. Με τον Μπένετ και την κομπανία του η κατάσταση γίνεται… σουρωτήρι.

Το μεγάλο ερώτημα με τους ξένους ρέφερι είναι ποιος τους υποδέχεται στο αεροδρόμιο, με ποιους μιλάνε, πού μένουν κτλ. Αληθεύει ότι όταν θέλουν να πάνε βόλτα ο μόνος που τους συνοδεύει είναι ο οδηγός του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που επίσης τους παραλαμβάνει από το «Ελ. Βενιζέλος»;

Σχόλια