Ολυμπιακός: «Ολος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ, Μπαλτάκο φασίστα»


«Mην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό, Μπαλτάκο Φασίστα»… Αυτή είναι η επίσημη θέση του Ολυμπιακού στην ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος ονειρεύεται να… επιβάλλει το ρυθμό του, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν άφησε χωρίς απάντηση. Στη διαρροή της η Πειραϊκή ΠΑΕ αναφέρεται και «σε δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του».

Ακόμη ο Ολυμπιακός κατηγορεί τον Μπαλτάκο ότι προκαλεί ενώ «όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ».

Ένα ακόμη μήνυμα των «ερυθρόλευκων» στον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι και το εξής: «Να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι».

Αναλυτικά:

«Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπαλτάκο Φασίστα»

Σχόλια