Η άστοχη… μαγκιά του Μπαλτάκου που έγινε ξεφτίλα και παρέσυρε μέχρι και τους Μπένετ, Μάνταλο! - Οι... αρμόδιοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ που γέμισαν με ψέματα τη σύσκεψη της Δευτέρας


-Το κείμενο είναι ποδοσφαιρικό και όχι πολιτικό…

 

 

Προσπάθησε να κάνει μαγκιά ο Μπαλτάκος για να μη φανεί υποδεέστερος του πρωθυπουργού στο… γήπεδο του ποδοσφαίρου, όμως το μόνο που κατάφερε είναι να καταδείξει τα ψέματα τα δικά του αλλά και των Μπένετ, Μάνταλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και το δίδυμο της ΚΕΔ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.

Με τη… σφραγίδα ανακοίνωσης της ΕΠΟ βγήκαν στη σέντρα ως ανίκανοι, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι. Είναι αυτοί που προσπερνούσαν τις φωνές για ελίτ ξένους διαιτητές στα ντέρμπι και στα πλέι οφ, είναι αυτοί οι έφερναν ρέφερι από το κάτω ράφι, που όλως τυχαίως σφύριζαν σαν τα… καμάρια της «εξυγίανσης». Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να ρίχνουν νερό στον μύλο της τοξικότητας και της απαξίωσης, με διαιτητές όπως ο Δανός Κέλετ και ο Πορτογάλος Πινέιρο που έσφαξαν τον Ολυμπιακό στους δυο αγώνες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ουδέποτε ζήτησαν από την UEFA διαιτητές από το πάνω ράφι, άρα αυτοί φταίνε για την τοξικότητα που ξεχειλίζει, μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ανικανότητα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, των Μπαλτάκου, Μπένετ, Μάνταλου, ξεκίνησε από την προσπάθεια του Μπαλτάκου να… κλέψει τη δόξα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να μην φανεί υποδεέστερος του Πρωθυπουργού, νόμισε ότι όλοι θα τον… χειροκροτήσουν, όμως δεν κατάλαβε ότι ουσιαστικά έβαζε παγίδα στον εαυτό του και στο δίδυμο της ΚΕΔ.

Το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Μπαλτάκος είναι ότι στη Νιόν έμαθε ότι ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του ζήτησε να συμβάλει στην έλευση ελίτ διαιτητών για να συνεχιστούν ομαλά τα πλέι οφ της Super League. «Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής», παραδέχεται στην ανακοίνωση, όπως παραδέχεται ότι έρχεται… τρίτος αφού έχει προηγηθεί και αίτημα της Super League!

Αρα, και να ήθελε να πει «όχι» ο Μπαλτάκος στην UEFA δεν γινόταν! Όμως, ταυτόχρονα με το «ναι» έπρεπε να υποβάλλει την παραίτησή του, λέγοντας στους Μπένετ, Μάνταλο «κύριοι μας πήραν χαμπάρι, παραιτηθείτε κι εσείς»! Αυτοί οι τύποι, οι υποτιθέμενοι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου μπορούσαν να φέρουν ελίτ διαιτητές, όμως αμόλησαν αετό παρά το ομόφωνο αίτημα της Super League. Προτιμούσαν να ορίζουν σφυρίχτρες που δηλητηρίαζαν το κλίμα…

Και έλεγαν συνέχεια ψέματα, ψέματα, ψέματα, τα οποία αποκαλύφθηκαν μια μέρα πριν την Πρωταπριλιά! Μέχρι και στη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας (27/3) έκαναν το ίδιο ενώπιον των Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη. «Αυτό που κάνω είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για εφέτος. Υπόσχομαι πως και στη συνέχεια θα κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται», είπε ο Μπένετ την περασμένη Δευτέρα.  «Ο Κολίνα μου είπε ότι του χρόνου δεν θα έρχονται τόσοι πολλοί ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα. Θα ορίζετε όποιον διαιτητή θέλετε εσείς, αλλά θα πηγαίνει Ελληνας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα», ανέφερε και ο Μπαλτάκος μέσα στον πανικό του! 

Σχόλια