Μαρινάκης κατά ΕΠΟ, ΚΕΔ: «Είστε ανίκανοι και ανυπόληπτοι»


-Επίθεση του προέδρου της Super League στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ που τους κατηγορεί για ανικανότητα, ανυποληψία και δόλο.


Σκληρή επίθεση του προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ που κατηγορεί τους παράγοντες αυτών για ανικανότητα, ανυποληψία και δόλο. Επίσης, τους καλεί να αλλάξουν τους ορισμούς της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ «αλλιώς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας».

«Είναι αδύνατον όσο ανίκανοι και ανυπόληπτοι και αν είστε να μην μπορείτε να συντονιστείτε με την κοινή βούληση των ομάδων, αν δεν έχετε δόλο, ενώ ταυτόχρονα εισπράττετε χρυσές αμοιβές», τονίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην γραπτή δήλωσή του, υπενθυμίζοντας ότι οι έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ αποφάσισαν ομόφωνα και ζήτησαν  ελίτ διαιτητές σε όλους τους αγώνες. Παρόλα αυτά, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League όρισαν «ξένους αμφιβόλου ποιότητας από χώρες όπως το Μαυροβούνιο, η Αλβανία και η Σουηδία που έχουν πρωταθλήματα πολύ χαμηλότερου επιπέδου από το δικό μας, για να διαιτητεύσουν ντέρμπι μεγάλης σημασίας».

Για αυτό, με βάση όλα τα παραπάνω, τονίζει ότι «για μια ακόμα φορά τόσο η ΚΕΔ και οι εξαφανισμένοι Μπένετ και Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ αγνοείτε τη βούληση των ομάδων και προκαλείτε το φίλαθλο κοινό μας».

Ακόμη, ο Μαρινάκης αποκαλύπτει ότι άνθρωποι της Λίγκας έκαναν προσπάθειες συνεννόησης με την ΚΕΔ όπως οι παράγοντες της διαιτησίας (Μπένετ, Μάνταλος κτλ) δεν πηγαίνουν στα γραφεία τους. Παράλληλα τους κατηγορεί ότι «η προφανής σας ανικανότητα και ο ακόμα πιο προφανής σας δόλος ναρκοθετούν το Πρωτάθλημα σε μια εποχή έντονης κοινωνικής διέγερσης. Και η Πολιτεία απλώς παρατηρεί  τα όσα συμβαίνουν».

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

Κύριοι,

Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου είχατε ενημερωθεί, τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ, με επίσημο έγγραφο από την Super League ότι οι ομάδες με κοινή τους απόφαση ζητούν ξένους διαιτητές και μάλιστα της κατηγορίας UEFA Elite, για τα παιχνίδια των playoffs, για να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία στο φινάλε του Πρωταθλήματος και μάλιστα σας ενημερώσαμε ότι αναλαμβάνουμε και τα πρόσθετα έξοδα.

Την ίδια ομόφωνη βούληση-επιθυμία των ομάδων του Συνεταιρισμού που συμμετέχουν στα playoffs, σας υπενθυμίσαμε με έγγραφό μας την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Παρά την κοινή απαίτηση των 6 ομάδων μας που συμμετέχουν στα playoffs της Super League λοιπόν, να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και μάλιστα ελίτ και στα τρία παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής, για μια ακόμα φορά τόσο η ΚΕΔ και οι εξαφανισμένοι Μπένετ και Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ αγνοείτε τη βούληση των ομάδων και προκαλείτε το φίλαθλο κοινό μας.

Αντί να συμβάλλετε στην ομαλότητα των playoffs, πυροδοτείτε την κατάσταση ορίζοντας Έλληνες διαιτητές κόντρα στην κοινή απόφαση των ομάδων και ξένους αμφιβόλου ποιότητας απο χώρες όπως το Μαυροβούνιο, η Αλβανία και η Σουηδία που έχουν πρωταθλήματα πολύ χαμηλότερου επιπέδου από το δικό μας, για να διαιτητεύσουν ντέρμπι μεγάλης σημασίας.

Είναι αδύνατον όσο ανίκανοι και ανυπόληπτοι και αν είστε να μην μπορείτε να συντονιστείτε με την κοινή βούληση των ομάδων, αν δεν έχετε δόλο, ενώ ταυτόχρονα εισπράττετε χρυσές αμοιβές  χωρίς καν να πηγαίνετε στα γραφεία σας, αφού παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Λίγκας δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε με την ΚΕΔ/ΕΠΟ και παραμένετε εξαφανισμένοι παρά τις προσπάθειες μας για συνεννόηση.

Η προφανής σας ανικανότητα και ο ακόμα πιο προφανής σας δόλος ναρκοθετούν το Πρωτάθλημα σε μια εποχή έντονης κοινωνικής διέγερσης. Και η Πολιτεία απλώς παρατηρεί  τα όσα συμβαίνουν.

Σας καλούμε άμεσα, μέσα στην ημέρα, να αλλάξετε τους ορισμούς των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλιώς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας».


Σχόλια