Οι ανίκανοι και ακατάλληλοι νομίζουν ότι η διαιτησία είναι τσιφλίκι τους


-Η ανικανότητα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ξεχειλίζει…

-Είναι και ακατάλληλοι αλλά και ανύπαρκτοι, απόδειξη ότι κανείς σοβαρός ξένος διαιτητής δέχεται να έρθει στην Ελλάδα για να σφυρίξει ντέρμπι.

-Είναι και αποτυχημένοι… Απόδειξη ότι η Σούπερ Λίγκα υπέβαλε κοινό αίτημα για ελίτ διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι και δεν κατάφεραν να βρουν ούτε έναν! Ετσι, για να μάτια του κόσμου.

-Δεν μπορούν να βρουν ελίτ διαιτητή τόσο από προηγμένο πρωτάθλημα όσο και από μη προηγμένο. Είναι ικανοί μόνο για να διαρρέουν χαζομάρες, πως τάχα «αν βάζαμε ελίτ δεν φτάνουν, επειδή είναι τριάντα», «άργησαν να υποβάλουν το αίτημα» κτλ, κτλ.

-Αντί να παραιτηθούν, ή να τους διώξουν (σ.σ. η κυβέρνηση που απλά παρατηρεί) νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν επίδειξη δύναμης, ενώ είναι γνωστό ότι έχουν ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις.

-Φαίνεται και από τους ξένους διαιτητές που φέρνουν. Ακόμη, κι αυτοί, οι ρέφερι από το κάτω ράφι, με παρακάλια έρχονται.

-Αν ο αρχιδιαιτητής Μπένετ ήταν ικανός θα έφερναν έστω και έναν ελίτ ρέφερι στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων της… εξυγίανσης, για να μην τσακώνονται, όπως γίνεται, και επειδή κοιτάνε πως ο ένας θα… σφάξει τον άλλον.

-Ο Μπαλτάκος και η… κομπανία της ΕΠΟ ήξεραν από πριν ότι ο Μπένετ δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Για αυτό τον επέλεξαν!

-Ολη η Ευρώπη έμαθε ότι ο Μπένετ για να αναλάβει την ΚΕΔ την έφερε στον Κλάτενμπεργκ.

-Ούτε ικανούς συνεργάτες φρόντισαν να του βάλουν. Ακόμη πιο άγνωστοι είναι οι Καπέλα, Στάρχλικ, ενώ οι Μάνταλος, Σπυρόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου δεν φαίνεται να είναι αποδεκτοί ούτε από τους Ελληνες ρέφερι. Ξέρουν ότι είναι ανύπαρκτοι και ότι δεν αποφασίζουν οι ίδιοι.

-Γελάει ο κόσμος ακόμη και με την εκπαίδευση που κάνουν στους διαιτητές.

-Αποκάλυψη: Για να τους έχουν στην… πρίζα ανακαλύπτουν λάθη εκ των υστέρων, με σκοπό να καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας.

-Κρατάνε την πιο αποτυχημένη ΕΠΟ και ΚΕΔ όλων των εποχών, επειδή τα «συνεργεία» έχουν βρει… γήπεδο. Οι παράγοντες της διαιτησίας δεν έχουν την προσωπικότητα να επιβληθούν στους διαιτητές, πώς θα καταφέρουν να επιβληθούν στο… παραποδόσφαιρο;

-Για αυτό και απέφυγαν να κάνουν και σεμινάρια για να ανεβάσουν το επίπεδό τους. Να τους πουν τι; Όταν όλοι ξέρουν γιατί βρίσκονται στην ΚΕΔ;

-Οι ανίκανοι και ακατάλληλοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ νομίζουν ότι η διαιτησία είναι τσιφλίκι τους.

-Όμως, θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Σχόλια