Γ’ Εθνική: Βάζουν τους ίδιους, τους βάζουν στις ομάδες των ΕΠΣ που ανήκουν, τούς κάνουν και τράμπες (στα... κρυφά)!


Αλλαγή διαιτητών έκανε η ΚΕΔ στον 5ο όμιλο εν όψει της 19ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/3). Ο λόγος; Επειδή έτσι γουστάρουν, δεν ανακοινώνουν τίποτα δεν υπολογίζουν τίποτα. Επειδή οι ορισμοί γίνονται στο πόδι και απόδειξη αποτελεί ότι βάζουν τους διαιτητές στις ομάδες των ΕΠΣ που ανήκουν!

Ειδικότερα, έκαναν τράμπα τους ρέφερι των αναμετρήσεων Αγία Παρασκευή- ΑΟΑΝ και Κερατσίνι-Φωστήρας. Ετσι το Αγία Παρασκευή- ΑΟΑΝ θα σφυρίξει ο Τουλούμης (Ευβοίας) και το Κερατσίνι-Φωστήρας ο Μόσχου (Λασιθίου). Ο λόγος της... τράμπας έχει να κάνει με γκάφα, καθώς ο Μόσχου (Λασιθίου) δεν μπορούσε να μπει στο ματς Αγία Παρασκευή-Αγιος Νικόλαος επειδή ανήκει στην ίδια ΕΠΣ με τον Αγιο Νικόλαο! Για να δείτε πόσο πρόχειροι είναι οι ορισμοί που κάνουν.

Οι δυο διαιτητές την προηγούμενη αγωνιστική ο μεν Τουλούμης σφύριξε Αιολικός-Φοίνικας Επιδαύρου, ο δε Μόσχου Πανιώνιος-Ρόδος. Στον πίνακα της Γ’ Εθνικής υπάρχουν 124 διαιτητές, αυτοί βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους και μετά οι ΕΠΣ «κλαίνε» πως δεν έχουν διαιτητές επειδή τα παρατάνε.

 

Σχόλια