Αυτοί είναι οι ελίτ διαιτητές που ο Μπένετ βλέπει με το… κιάλι και δεν μπορεί να φέρει στην Ελλάδα παρότι αυξήθηκαν οι αμοιβές


-Η ΕΠΟ αποφάσισε την αύξηση της αμοιβής των διαιτητών, στις 4.000 ευρώ. Η αμοιβή αφορά ρέφερι από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία και την τελευταία στιγμή… κόλλησαν και ρέφερι από την Πορτογαλία. Οι διαιτητές από άλλες χώρες θα παίρνουν από 3.000 ευρώ.

 

Μαζί με τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) οι ελίτ διαιτητές είναι τριάντα στον αριθμό. Αυτοί είναι οι: Κουλμπάκοφ (Λευκορώσος), Τέιλορ, Ολιβερ (Αγγλοι), Ντελ Θέρο Γκράντε, Μανθάνο, Λαόθ, Σάντσεθ Μαρτίνεθ (Ισπανοί), Μπαστιέν, Λετεξιέ και Τουρπέν (Γάλλοι), Ζίμπερτ, Στίλερ, Ζβάουερ (Γερμανοί), Γκρίνφιλντ (Ισραηλινός), Μάσα, Ορσάτο (Ιταλοί), Γκοζομπουγιούκ, Μακέλι (Ολλανδοί), Μαρτσίνιακ (Πολωνός), Σοάρες Ντίας (Πορτογάλος), Χάτεγκαν. Κόβατς (Ρουμάνοι), Καράσεφ (Ρώσος), Κόλουμ (Σκωτσέζος), Γιοβάνοβιτς (Σέρβος), Σάρερ (Ελβετός), Κρούζλιακ (Σλοβάκος), Βίντσιτς (Σλοβένος), Μέλερ (Τούρκος). Δεν υπολογίζονται ο Ρώσος Καράσεφ (λόγω του εμπάργκο στην χώρα του) και ο Ρουμάνος Χάτεγκαν (λόγω προβλήματος υγείας).

 

Σχόλια