Ο Αλαφούζος νομίζει ότι η διαιτησία θα τον ευνοεί και έσπευσε να διαρρεύσει ότι θα πάει στη συνάντηση με τον Μπένετ – Ας αλλάξει πλευρό, μπας και δει άλλο όνειρο


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μάλλον πίστεψε το αφήγημα ότι τιμωρείται ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς και η ποινή, γελάει ο κόσμος, είναι ότι δεν θα τον ξαναφέρουν στην Ελλάδα! Κατόπιν τούτου, κλαίνε όλες οι γάτες στο Μαυροβούνιο! Για τον Νταμπάνοβιτς, για τον Αλαφούζο υπάρχει δρόμος…

Ο Αλαφούζος νομίζει ότι η διαιτησία θα τον ευνοεί και μάλλον αιτία είναι η δήλωση του Μελισσανίδη, «αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, να το πάρει ο Παναθηναϊκός». Η μήπως ποντάρει περισσότερο στον Μπαλτάκο;

Για αυτό και έσπευσε να διαρρεύσει ότι θα πάει στη συνάντησή με τον Μπένετ! Μην προσβληθεί ο Μπαλτάκος που τη συγκάλεσε!

Ο Αλαφούζος, ας αλλάξει πλευρό, μπας και δει άλλο όνειρο! Αν και έτσι δείχνει ότι έχει ανάγκη τη διαιτησία.

Ναι, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μάλιστα δεν τον νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες, βιάζεται τόσο πολύ που διέρρευσε μέχρι και την ατζέντα της συνάντησης με τον Μπένετ, άσχετα αν δεν πρόκειται να πάρει απαντήσεις, επειδή κάποια πράγματα δεν λέγονται.

Ιδού η «πράσινη» ατζέντα:

α) Για το πλάνο του όσον αφορά τους διαιτητές των play off και το πώς σκοπεύει να εγγυηθεί την παρουσία ρέφερι υψηλότερου επιπέδου στις επόμενες 9 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

β) Για τους λόγους που δεν γίνεται αποτελεσματική και on line επικοινωνία με τις άλλες ομοσπονδίες μέλη των UEFA/FIFA, ως προς τη διαθεσιμότητα των διαιτητών τους, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» υποψηφίων ρέφερι απ’ το εξωτερικό για τους καθοριστικούς αγώνες των play off της Super League.

γ) Για την ουσία της όλης διαδικασίας ως προς την επιλογή των διαιτητών και τα κριτήριά τους, απ’ την στιγμή που έχει γίνει αποδεκτή εδώ και λίγες εβδομάδες η πρόταση για αύξηση των αποδοχών προς τους ξένους διαιτητές που έρχονται για να διευθύνουν αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σχόλια