Εκκωφαντική σιωπή από Μπαλτάκο, Μπένετ


Εκκωφαντική σιωπή από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, παρότι «βρέχει» καταγγελίες! Βλέπετε δεν πρόκειται για κάποια διαιτητική φάση υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για να πάρουν θέση, ή να ζητήσουν τιμωρίες ξένων διαιτητών, για παράδειγμα μετά από… αίτημα του ΠΑΟΚ.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση στις καταγγελίες Καραπαπά στη Σούπερ Λίγκα 2 για τη διαιτησία και την ψήφο του εκπροσώπου της ομοσπονδίας. Μεγάλο θέμα υπάρχει και με τις διαρροές ορισμών αφού είχαν φτάσει σε σημείο, σε μερίδα ΜΜΕ της «εξυγίανσης», να… φωτογραφίζουν τον διαιτητή του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και με τον ορισμό του Ιταλού Μαριάνι …επιβεβαιώθηκαν (ξέρετε τι σημαίνει αυτό;) ότι είναι από προηγμένο πρωτάθλημα αλλά όχι ελίτ, παρά της πρώτης κατηγορίας.

Στο πλαίσιο των εκλογών της Σούπερ Λίγκας 2, όπου αμφισβητείται η εκλογή του Μαρτσούκου αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, ο Καραπαπάς, μεταξύ άλλων, κατάγγειλε ότι «απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τσακίσουν αυτούς που δεν υπάκουσαν». Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν… συγκινήθηκαν από το ότι, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, για ψηφοθηρικούς λόγους χρησιμοποιούσαν ως πίεση τη διαιτησία;

Επίσης, η ΕΠΟ δεν έπρεπε να απαντήσει τι ψήφισε ο εκπρόσωπός της στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας 2; Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η ΕΠΣ Χανίων έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία με την οποία σημειώνει τα εξής: «Εάν ο κος Θωμαΐδης είχε εξουσιοδότηση της ΕΕ της ΕΠΟ έπραξε το καθήκον του. Αν όμως έδρασε εν αγνοία της ΕΕ τότε το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να θέση την παραίτησή του στη διάθεσή σας. Αν δεν το κάνει δικαιώνει τις φήμες οι οποίες μιλάνε για μαγαζάκια, που εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς, μέσα στους κόλπους της ομοσπονδίας». Πιο πριν αναφέρει ότι «πάγια αρχή της ομοσπονδίας είναι να μη λαμβάνει ενεργά μέρος στις αρχαιρεσίες των επαγγελματικών συνεταιρισμών, ούτε να προσπαθεί να επηρεάσει καθ’ οιανδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα αυτών».

Για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δεν είναι σοβαρό θέματα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι ορισμοί διαρρέουν πριν ανακοινωθούν; Είτε πρόκειται για ξένους διαιτητές είτε για Ελληνες. Σε άλλη χώρα θα είχαμε παραιτήσεις…

 

Σχόλια