Γελάνε και οι πέτρες με τους ορισμούς – Αλλοι μπαίνουν σερί, άλλοι καθόλου, άλλοι προκαλούν και παίρνουν… δώρο ταξίδια! - Κι ύστερα ψάχνουν γιατί οι διαιτητές τα παρατούν...


Κύριε πρόεδρε της ΚΕΔ!

Κύριε αντιπρόεδρε!

Ενας ορισμός ήταν για το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (29/3) και ούτε εκεί μπόρεσες να ορίσεις σωστά!

Μετά και τις δηλώσεις του προπονητή του Ηροδότου (την Κυριακή 26/3), που καταφέρθηκε κατά του διαιτητή Γεωργόπουλου (γιού του προέδρου ΕΠΣ Αρκαδίας), αλλά και κατά του βοηθού Τσούκα (ο οποίος είναι γιος πρώην βοηθού), που τους χαρακτήρισε απαράδεκτους και επικίνδυνους. Πως είναι δυνατόν να ταξιδεύει η ομάδα της Καλαμάτας με τους γείτονες διαιτητές από την Αρκαδία, από αυτό και μόνο ήταν φυσικό να τα ακούσεις από τον Ηρόδοτο.  Μάλλον ήθελες να επιβραβεύσεις τον  Τσούκα που είχε ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ του Μπα (στο Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β') και τον έστειλες να κάνει ταξιδάκι αναψυχής στην Κρήτη??? Έτσι είχες μάθει να προκαλείς και όταν σφύριζες???

Όρισες λοιπόν στο εξ αναβολής Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β'....

Διαιτητή τον Σταυρουλάκη που τον είχες ορίσει και την Παρασκευή 24/3 στο Προοδευτική - Ρουφ.

Πρώτο βοηθό τον Βλαχάκη και δεύτερο βοηθό τον Δασκαλομαρκάκη, που τους είχες ορίσει την Κυριακή 26/3 στο Ο.Φ. Ιεράπετρας – Αιγάλεω.

Τέταρτο διαιτητή τον Μόσχου που επίσης τον είχες ορίσει την Κυριακή 26/3 στο Ηρόδοτος - Καλαμάτα.

Τέλειοι ορισμοί! Γελάνε και τα πανηγύρια…

Πάνω από όλα η αξιοκρατία (γέλιο)! Δεν είχες άλλους διαιτητές να ορίσεις που δεν είχαν οριστεί το Σαββατοκύριακο 24-26/3; Τι θα λένε κάποιοι διαιτητές που έχουν να οριστούν πάνω από ένα μήνα; Γι'αυτό απογοητεύονται και τα παρατάνε οι καλοί διαιτητές και μετά φωνάζουν οι ενώσεις ότι δεν έχουν διαιτητές!

Αλήθεια πότε πρόλαβες να διαβάσεις τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας την Δευτέρα το πρωί ότι είχαν καλή ή κακή απόδοση; Από ότι ξέρουμε οι εκθέσεις των παρατηρητών στέλνονται μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι

Σχόλια