Ο Κέλετ… τέλειωσε το γελοίο αφήγημα της προπαγάνδας: «Δεν έκανα καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ, θα σφύριζα ξανά στην Ελλάδα»


-Τους ξεφτίλισε ο Κέλετ καθώς έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Tipsbladet.dk όπου ανέφερε ότι δεν έκανε καμία καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ ότι τάχα απειλήθηκε.

-Ακόμη, ο Δανός ρέφερι τόνισε ότι «θα σφύριζα ξανά στην Ελλάδα».

-Οσο για δήθεν απειλητικά μηνύματα, ακόμη και σε αυτό εκτέθηκαν οι απίθανοι της προπαγάνδας καθώς ο 42χρονος ρέφερι έκανε λόγο για τρολ του ίντερνετ: «Είναι αλήθεια ότι πήρα πολλά άσχημα μηνύματα μετά το ματς αλλά αυτό είναι κομμάτι του να είσαι τοπ διαιτητής. Μου έχει συμβεί ξανά αυτό και μετά από παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Δανίας. Υπάρχουν πολλά τρολ στο ίντερνετ».

-Ο Κέλετ είναι ο διαιτητής που… έσφαξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ανύπαρκτο πέναλτι στο 97’ σε άγγιγμα του Αβιλα στον Ιωαννίδη.

-Ντράπηκε και η ντροπή με τη διαιτησία του.

-Ένα… χειρουργείο που δεν πρόκειται να ξεχαστεί, ένα… χειρουργείο άνευ προηγουμένου, ένας από τους διαιτητές που αλλοίωσαν τη βαθμολογία.

-Κάποιοι πήγαν να μας παρουσιάσουν ότι οι ελίτ ξένοι διαιτητές δεν έρχονται στην Ελλάδα επειδή τάχα απειλήθηκε ο Κέλετ.

-Πρόκειται για γελοίο αφήγημα της προπαγάνδας, με την οποία προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον Μπένετ επειδή είναι ανίκανος να ορίσει ελίτ ξένους διαιτητές.

-Ένα ακόμη σενάριο ότι ο Ούγγρος Βαντ προτίμησε την τελευταία στιγμή να σφυρίξει αγώνα στην χώρα του και ο Αγγλος επιστράτευσε τον Μαυροβούνιο Νταμπάνοβιτς για το ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0.

-Ούτε ο Αλαφούζος δεν το πιστεύει ενώ μετά το ματς στην «ΟΠΑΠ Αρένα» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναφέρθηκε σε παρασκήνιο στη διαιτησία.

Σχόλια