Ζητείται αξιοπιστία για τους ορισμούς ενόψει των πλέι οφ - Γίνονται από ανίκανη και ακατάλληλη ΚΕΔ


 

Απέτυχαν και δεν το ξέρουν ο Μπένετ και η κομπανία του, όπως απέτυχαν και οι Ελληνες διαιτητές αφού οι ομάδες δεν τους θέλουν στα πλέι οφ και ζητούν ξένους διαιτητές (με μόνη αντίδραση της ΑΕΚ που, όπως γράψαμε και χθες, δεν επιθυμεί αλλοδαπούς σε όλα τα ματς). Το χειρότερο όλων είναι αυτή η ΚΕΔ ότι θα συνεχίσει να κάνει ορισμούς (σ.σ. αυτπί της πρώτης αγωνιστικής θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 17/3) και στα πλέι οφ, άρα η κατάσταση αναμένεται να πάει από το κακό στο χειρότερο. Με τον Μπένετ επικεφαλής ουδείς εγγυάται ότι δεν θα ξανάρθουν ξένοι ρέφερι τύπου Κέλετ, Πινέιρο και Μαριάνι οι οποίοι σφυρίζουν πιο χάλια και από τους Ελληνες της… εξυγίανσης.

Ειδικά η διαιτησία του Δανού Κέλετ στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 ήταν το μεγαλύτερο «χειρουργείο» που έγινε τα τελευταία χρόνια, με πέναλτι-μαϊμού. Να μην ξεχνάμε ότι βαθμούς έκοψε και ο Πορτογάλος Πινέιρο στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0, με την …ανακάλυψη ανύπαρκτου οφσάιντ για να μη μετρήσει το γκολ του Βρουσάι.

Η επιλογή του Ιταλού Μαριάνι για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3 έδειξε ότι ο Μπένετ και η κομπανία του δεν βάζουν μυαλό και ότι θα συνεχίσουν τους απαράδεκτους ορισμούς των ξένων και ενόψει των πλέι οφ. Παράλληλα, αυτός ο ορισμός έδειξε ότι είναι ανίκανοι να βρουν ελίτ διαιτητή για να σφυρίξει ντέρμπι στην Ελλάδα και να δούμε τι θα κάνουν τώρα που οι ομάδες θα ζητήσουν ελίτ διαιτητές στους αγώνες μεταξύ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπως και ξένους ρέφερι σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Τι προβλέπουμε; Ότι είναι ανίκανοι να βρουν καλούς ξένους διαιτητές και το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο. Από τη μια υπάρχει το σχέδιο απαξίωσης των ξένων διαιτητών για να ζητούν οι ομάδες Ελληνες, από την άλλη πλευρά το σχέδιο να σταματήσουν τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πριν από την κλήρωση των πλέι οφ συμφώνησαν και η Σούπερ Λίγκα ήδη υπέβαλε αίτημα στην ΚΕΔ για ορισμό ελίτ διαιτητών στα πλέι οφ. Όμως, επειδή είναι ανίκανοι να βρουν μην απορήσετε αν δείτε Ελληνες στους αγώνες του Βόλου και του Αρη.


Σχόλια