Ο Μαρινάκης ξεφτίλισε ΕΠΟ, ΚΕΔ και η ξεφτίλα τους επιβεβαιώθηκε με τις διαιτησίες της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ


-Επιπέδου… μπόχας οι διαιτησίες την 1η αγωνιστική των πλέι οφ και εκτίθενται οι Μπαλτάκος και Μπένετ που αγνόησαν το αίτημα της
Super League για ελίτ διαιτητές. Οι απίθανοι ξένοι που φέρνουν αλλοιώνουν το πρωτάθλημα.

 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης είχε χτυπήσει έγκαιρα το «καμπανάκι» με αφορμή του απίθανους ορισμούς του Μπένετ και της κομπανίας του για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι ανίκανοι ρέφερι που φέρνουν αλλοιώνουν το πρωτάθλημα.

«Κύριοι σοβαρευτείτε, ορίστε καλούς ελίτ ξένους διαιτητές, όπως ζητούν οι ομάδες και επιβάλουν οι στιγμές, προχωρήστε σε δράσεις που θα εξασφαλίσουν την ομαλότητα και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε στην χθεσινή (18/3) γραπτή τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Η προφανής σας ανικανότητα και ο ακόμα πιο προφανής σας δόλος ναρκοθετούν το Πρωτάθλημα σε μια εποχή έντονης κοινωνικής διέγερσης. Και η Πολιτεία απλώς παρατηρεί  τα όσα συμβαίνουν. Σας καλούμε άμεσα, μέσα στην ημέρα, να αλλάξετε τους ορισμούς των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλιώς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας», τόνιζε, στην προηγούμενη γραπτή δήλωσή του, την Παρασκευή (17/3) με αφορμή την ανακοίνωση των ορισμών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης έβλεπε μπροστά και δικαιώθηκε με το καλημέρα. Επιπέδου …μπόχας οι διαιτητές την πρώτη αγωνιστική. Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ εκτίθενται που αγνόησαν το αίτημα της Super League.

Στο ματς Αρης-ΠΑΟΚ 1-2 ο Σουηδός Αλ Χακίμ και ο Αλβανός Τζάγια έστρωσαν χαλί στον ΠΑΟΚ. Το 1-1 έγινε με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ το «έγκλημα» είναι διπλό καθώς έπρεπε να δοθεί επανάληψη στο αράουτ από το οποίο ξεκινά η φάση.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε κατόπιν εορτής να φωνάξει για τη διαιτησία του Μαυροβούνιου Νταμπάνοβιτς στο παιχνίδι του με την ΑΕΚ (0-0). Περίμενε, πρώτα, για να δει τι θα γίνει, όπως κάνει πάντα! Δεν ήξερε ότι ο ρέφερι που τού έβαλαν δεν είναι ελίτ κατηγορίας, αγνοώντας την ομόφωνη απόφαση της Super League. Ναι, έβγαλε ανακοίνωση, και μάλιστα από το ημίχρονο, και φωνάζει ότι έπρεπε να αποβληθεί δυο φορές ο Αμπραμπατ και να δοθεί πέναλτι σε χέρι του Χατζησαφί.

«Ξύπνησε» και φωνάζει ότι αλλοιώνουν τα πλέι οφ, ξεχνώντας την έγινε στην κανονική περίοδο. Βέβαια, όταν… σφάζουν υπέρ του, είναι Κυριακή. Τότε δεν …σκούζουν.

 

Σχόλια