Ο VAR που έβαλαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός προκαλεί στην Πορτογαλία


-Ο Φάμπιο Μέλο αρκετές φορές έχει δεχθεί την κριτική των ομάδων και των ΜΜΕ και τον κατηγορούν ότι έχει ασυλία και δεν βλέπει τίποτα.

 

 

O Πορτογάλος VAR που έβαλαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν είναι διεθνής στο χορτάρι. Ο Φάμπιο Μέλο, ο οποίος θα ελέγχει τον συμπατριώτη του Ζοάο Πινέιρο, ανέβηκε το 2021 στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και από τον Ιανουάριο είναι διεθνής μόνο στο VAR. Οι… συστάσεις του δεν είναι και τόσο καλές, καθώς προκαλεί στην Πορτογαλία

«Ακριβώς όταν νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα στους μαθητές του Πάουλο Κόστα και του Μπερτίνο Μιράντα, υπάρχει πάντα κάτι άλλο να συμβεί. Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Φάμπιο Μέλο είχε οριστεί σε ματς της Μπενφίκα, κάνοντας λάθη σε βάρος της ομάδας νέων και μετά όταν ορίστηκε στην κύρια ομάδα της, γρήγορα καταλάβαμε τι είδους διαιτητής έφτασε στην πρώτη κατηγορία. Προερχόμενος από ανθρώπους με επιρροή στον κλάδο, ο διαιτητής Φάμπιο Μέλο είναι αυτός που καταφέρνει να είναι ανίκανος και να έχει περισσότερα παιχνίδια από τους συναδέλφους του. Εχει ειδική μεταχείριση καθώς έχει ασυλία τιμωρίας», γράφθηκε σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας για τον Φάμπιο Μέλο.

Από άλλο σάιτ αντιγράφουμε: «Η Μπράγκα στοχοποιεί τον διαιτητή Φάμπιο Μέλο: “Θέλεις να μάθεις πώς να καταστρέφεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου;”».

Και προσθέτει: «Η Μπράγκα δεν περίμενε το τέλος του αγώνα με την Φαμαλικάο για να επικρίνει τη διαιτησία του Φάμπιο Καρβάλιο. Πράγματι, ο Αλεχάντρε Καρβάλιο, διευθυντής επικοινωνίας των αρσεναλιστών, στράφηκε στο Twitter για να κριτικάρει για την απόδοση του διαιτητή, ο οποίος, θυμηθείτε, απέβαλε τον Μπρούνο Ροντρίγκες στο 24ο λεπτό. "Θέλετε να μάθετε πώς να καταστρέψετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε μόλις 25 λεπτά; Δείτε το masterclass που δίνει ο κύριος με τα κίτρινα (σ.σ. διαιτητή) αυτή τη στιγμή, στο Estádio Municipal de Braga. Δεν πρέπει να χάσετε...», έγραψε ο Καρβάλιο. Το ματς αυτό έγινε τον Ιανουάριο.

Σε άλλο ρεπορτάζ ζητείται η αποπομπή του: «Μετά από μια μέρα γεμάτη διαιτητικά λάθη στην Πρέμιερ Λιγκ, οι υπεύθυνοι συναντήθηκαν εκτάκτως και ήδη υπάρχουν «θύματα». Η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να διαγράψει τον Τζον Μπρουκς, το διαιτητή του VAR που ακύρωσε ένα γκολ της Μπράιτον τραβώντας λανθασμένα τις γραμμές οφσάιντ. Εδώ, μετά τη ντροπή που ήταν τα δίδυμα Φάμπιο Μέλο/Τιάγκο Μαρτίνς, Αρτούρ Ντίας/Τιάγκο Μαρτίνς και Αρτούρ Ντίας/Λουίς Γκοντίνιο, η εντολή είναι η APAF να υποβάλει καταγγελία κατά του προέδρου της Μπενφίκα, επειδή ανέδειξε τα λάθη τους».

Σχόλια