Η SL 2 βυθίζεται και δεν ξεκινά, ενώ ο Λεουτσάκος δεν παραιτήθηκε αν και ζητήθηκε


 


Τρομερά πράγματα στην Super League 2. Η διοργανώτρια συνεδρίασε όμως το πρωτάθλημα δεν ξεκινά. Αν και η κατηγορία βυθίζεται, παρόλα αυτά ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν παραιτείται.

Το θέμα τέθηκε από τον πρόεδρο των Χανίων Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα (περίπου 150 χιλιάδες για κάθε ΠΑΕ δηλαδή διπλάσια), αν παραιτούνταν από την προεδρία της διοργανώτριας ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ομως, ο τελευταίος παραμένει... γαντζωμένος στη θέση του, αν και δεν έχει προσφέρει τίποτα στην κατηγορία.

Συστάθηκε επιτροπή με σκοπό να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την αποτελούν τα Χανιά αλλά και οι Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου.

Εάν ο Ροκάκης φέρει τα χρήματα που υποσχέθηκε, τότε ο Λεουτσάκος μπορεί να παραιτηθεί (όμως άλλο η διαρροή άλλο τι θα γίνει) και πιθανόν να έχουμε επιστροφή στη δράση το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες υποψηφιότητα για την προεδρία θα θέσει ο Αντώνης Ροκάκης.

 

Σχόλια