Βάζουν όπως λάχει (pic) τις γραμμές οφσάιντ του VAR και όλοι μαζί αμολάνε χαρταετό! - Τέτοια… καλλιτεχνία είναι για βραβείο Οσκαρ


-Παπαδόπουλος και Χριστάκογλου στο κλίμα των ημερών.
-Φαίνεται θα είχε ρεπό και ο υπεύθυνος του VAR Ζοάο Καπέλα, ο Πορτογάλος που φέρνει τα... φιντάνια σαν τους Πινέιρο, Μέλο για να αλλοιώνουν τη βαθμολογία!



SUPERLEAGUE 2023-24

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

16:00 ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΦΗ 0-2

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

 

26-30': Δεν μέτρησε γκολ του Ιωνικού καθώς έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και διαπίστωσε ότι ο Βαλεριάνος του Ιωνικού ήταν εκτεθειμένος πριν κάνει την κεφαλιά προς στον σκόρερ Μάντζη και ενημέρωσε τον διαιτητή να ακυρωθεί το γκολ. Όμως η τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί σωστά κάτω από την μασχάλη του Βαλεριάνου, αλλά τοποθετήθηκε, κακώς, στην εξωτερική πλευρά του χεριού του. Αν είχε τοποθετηθεί σωστά ο Βαλεριάνος δεν θα ήταν οφσάιντ και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Τι αναφέρει ο κανονισμός: «Τα χέρια και οι βραχίονες όλων των παικτών, συμπεριλαμβανομένων και των  τερματοφυλάκων, δεν λαμβάνονται υπόψη. Για τον σκοπό της εξακρίβωσης της θέσης οφσάιντ, το ανώτερο όριο του βραχίονα βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με το κάτω μέρος της μασχάλης».



 

Σχόλια