Μπένετ και Μάνταλος πάτησαν σε δυο βάρκες και… βυθίστηκαν από τις διαρροές! – Γελάει ο κόσμος με την ακατάλληλη ΚΕΔ


Γελάει ο κόσμος με τη ΚΕΔ. Οι επικεφαλής της διαιτησίας (και) χθες έχασαν τη μπάλα, ή αν προτιμάτε, χάθηκαν στο λαβύρινθο των διαρροών για το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 και τρόμαξαν με αυτό! Αρχικά, από την ΚΕΔ, μέσω των ρεπορτάζ, διέρρευσε ότι η άποψή τους (σ.σ. λογικά έχει να κάνει με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης Σταύρο Μάνταλο) είναι ότι σωστά δεν αποβλήθηκε ο Ινγκασον στο 26’ για το μαρκάρισμα στο Λιβάι Γκαρσία. Παράλληλα, σύμφωνα με τις διαρροές, σωστά ο Νορβηγός Εσκας δεν έδωσε φάουλ, επειδή επρόκειτο «για τζατζάρισμα».

Ακόμη, για τη φάση του 21’ του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0, σύμφωνα με τις διαρροές, έπρεπε να δοθεί κίτρινη και στον Ολιβέιρα, όπως δόθηκε στον Αραούχο.

Αυτά… ίσχυσαν για περίπου ένα δίωρο. Ακολούθησε επίσημη διαρροή μέσω της ΕΠΟ η οποία ανέφερε τα εξής: «Σχετικά με δημοσιεύματα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν θέσεις της ΚΕΔ, διευκρινίζεται ότι η ΚΕΔ οτιδήποτε θέλει να σχολιάσει το κάνει μέσω του επίσημου ιστότοπου της ΕΠΟ».

Το… θέατρο σκιών (σ.σ. προσέξτε ότι δεν διαψεύδει τη θέση της) έχει να κάνει με το ότι η ΚΕΔ σχολιάζει μέσω του σάιτ της ΕΠΟ, αν και τα παραπάνω δεν βγήκαν μέσω της ιστοσελίδα της! Όπως φαίνεται οι Μπένετ και Μάνταλος παίζουν …κρυφτούλι. Κατ’ αρχήν κανείς από τους δυο δεν έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη αφού τα διαρρέουν ως ΚΕΔ. Αρα, αναρμόδιοι οι αρμόδιοι!

Υπάρχει και το ερώτημα αν θα ανακαλούσαν την αρχική διαρροή σχετικά με το ότι ο Νορβηγός διαιτητής Εσκας σωστά δεν έβγαλε κάρτες, αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις από την ΑΕΚ. Επειδή ο Μάνταλος ήταν παρατηρητής διαιτησίας στην Τούμπα θα βγάλει την έκθεσή του στη δημοσιότητα; Ισχύει ότι γράφει πως σωστά ο Εσκάς δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ινγκασον και ότι έπρεπε να δώσει κίτρινη και στον Ολιβέιρα;

Καλές οι δημόσιες σχέσεις αλλά οι Μπένετ, Μάνταλος δείχνουν κατώτεροι των περιστάσεων. Επειδή τους ενδιαφέρουν μόνο οι δημόσιες σχέσεις και για αυτό εκτελούν παραγγελίες των ΑΕΚ (με την ανακοίνωση του Μπαλτάκου ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι σε βάρος της στο ματς με τον Αρη), ΠΑΟΚ (με την ανακοίνωση της συγγνώμης για το 2-2 στην Τρίπολη). Απλά, την περασμένη Κυριακή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν αντίπαλοι και μπερδεύτηκαν. 

Σχόλια