Το αφήγημα για να προλάβουν το τέλος του Μπένετ


-«Ο Μπένετ επηρεάζεται από τον Ολυμπιακό», μας πληροφορεί η προπαγάνδα!

-Πρόκειται για το νέο… αφήγημα για να τον… σώσουν από το τέλος του, όπως αρχίζουν να παρουσιάζουν και τον Μπαλτάκο ως ανεξάρτητο για να προλάβουν τη διοικούσα.

-Με ορισμούς σαν τον Πορτογάλο Πινέιρο στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δείχνει ότι είναι ακατάλληλος και δεν συμβάλει στην πρόοδο της διαιτησίας.

-Αν ο Μπένετ επηρεαζόταν από τον Ολυμπιακό θα όριζε ελίτ διαιτητή στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αλλά δεν μπορεί να το κάνει επειδή είναι ανίκανος να βρει.

-Αν ο Μπένετ επηρεαζόταν δεν θα έστελνε επιστολή στην ΠΟ Πορτογαλίας, επειδή το ήθελε ο ΠΑΟΚ, για να τιμωρηθεί ο Πινέιρο που ήταν VAR στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, όμως οι Πορτογάλοι τον… έγραψαν κανονικά, όπως και τον Μπαλτάκο.

-Όμως, για να ξανάρθει ο Πινέιρο, αυτή τη φορά για να σφυρίξει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, μήπως δεν εστάλη ποτέ τέτοια επιστολή επειδή θα είχαν πρόβλημα με την ΟΥΕΦΑ;

-Αυτό έλειπε ο Ολυμπιακός να επηρεάζει τον Μπένετ. Ο Ολυμπιακός δεν τον θέλει. Θυμίζουμε ότι έστειλε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ για να τον αλλάξουν ή να βάλουν τοποτηρητή επειδή είναι ικανός να τινάξει το πρωτάθλημα στο αέρα, έχοντας ήδη αλλοιώσει τη βαθμολογία με τους ορισμούς του.

-Ο Μπένετ που γίνεται… χαλί για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

-Θυμηθείτε ότι έβγαλε ανακοίνωση με… τελάλη τον Μπαλτάκο ότι δεν υπήρχε πέναλτι κατά της ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τον Αρη.

-Ο Μπένετ που μπήκε στην ΚΕΔ επειδή, όπως παραδέχθηκε ο Μπαλτάκος, η ΑΕΚ δεν ήθελε τον Κλάτενμπεργκ.

Σχόλια