Κανένα πέναλτι, κανένα οφσάιντ στο γκολ του Βόλου


SUPERLEAGUE 2023-24

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ 1-1

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας),

Κορώνας (Πειραιά)

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

4’: Οι παίκτες του Βόλου διαμαρτυρήθηκαν στον Αγγελάκη επειδή έπρεπε να είχε υποδείξει κόρνερ όταν σε σουτ παίκτη του Βόλου προς στην εστία, ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

74': Ο Καραλής υπέδειξε οφσάιντ τον Μανούσο της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε ο τερματοφύλακας), η φάση ήταν οριακή, που από το ριπλέι δεν ήταν ξεκάθαρο αν η απόφαση του βοηθού ήταν σωστή, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα τότε θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

80': Υπήρξε πέσιμο του Μανούσου στην περιοχή του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=Διαμαντόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση την απόφαση του Αγγελάκη καθώς δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

85' : Στο γκολ της ισοφάρισης του Βόλου έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Κορώνα που σωστά δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον σκόρερ (Κούτσια), ήταν σε κανονική θέση.

90+6': Ο Καραλής υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, η φάση ήταν οριακή, που από το ριπλέι δεν ήταν ξεκάθαρο αν η απόφαση του βοηθού ήταν σωστή, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα τότε θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

 

 

 

Σχόλια