Βαράει διάλυση η διαιτησία με τον Μπένετ


Το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα βγουν τα πλέι οφ με τον Μπένετ να κάνει τους προκλητικούς ορισμούς. Κάθε μέρα που περνά δικαιώνεται, ή αν προτιμάτε επιβεβαιώνεται, ο Ολυμπιακός ο οποίος απέστειλε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ, τονίζοντας ότι ο Αγγλος είναι ακατάλληλος και ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του ή να μπει τοποτηρητής καθώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στη διαιτησία.

Ολες οι ομάδες «βράζουν» με τα λάθη που γίνονται, φωνάζει μέχρι και η ΑΕΚ, καθώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Αλλοιώνονται αποτελέσματα και κατ’ επέκταση η βαθμολογία. Κάποιοι αφήνουν υπόνοιες για σκιές, άλλες ΠΑΕ κάνουν καταγγελίες, όμως ο Μπένετ αμολάει αετό. Ηδη, έχει διαρρεύσει ότι ο Αγγλος δεν πρόκειται να μείνει το καλοκαίρι, όμως μέχρι τότε θα είναι αργά.

Για να έχουν τα «συνεργεία» τους διαιτητές και τους βοηθούς στην πρίζα ήδη έχουν διαρρεύσει ότι το καλοκαίρι θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές στους πίνακες. Όμως, επισημαίνουμε ότι διαδίδονται τέτοια πράγματα, με δεδομένο ότι ο Μπένετ δεν έχει πει κάτι σχετικό. Εκτός και αν συγκεκριμένουι έχουν επιλεκτική πληροφόρηση…

Το σκηνικό είναι το ίδιο. Από πριν αναλάβει ο Μπένετ διέδιδαν ότι θα κάνουν αναμόρφωση των πινάκων, όπως και έγινε.

Με τον Αγγλο στην ΚΕΔ η εκπαίδευση έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Οπως φαίνεται ο Μάνταλος είναι κατώτερος των περιστάσεων και από το καλοκαίρι «κατάφεραν» να κάνουν ένα σεμινάριο στους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και ήταν τόσο πρόχειρο που δεν είχαν φροντίσει να υπάρχει μεταφραστής ενώ δεν έχουν τσεκάρει το επίπεδο των αγγλικών των μη διεθνών διαιτητών, βοηθών και (ειδικά) των παρατηρητών. Αφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτη η διακοπή του μουντιάλ. Εκαναν, τον Δεκέμβριο, και τεστ φυσικής κατάστασης στους διαιτητές και στους βοηθούς. Αν και δεν τους βρήκαν σε καλή κατάσταση δεν φρόντισαν να οργανώσουν ένα επίσημο για να σφίξουν τα λουριά.  

 

Σχόλια