Πάνε να βγάλουν λάδι τον Τζήλο για να την πληρώσουν άλλοι – Εκτέθηκε η ΚΕΔ (pic) με τον Σινιοράκη που τον προωθούσαν για διεθνή – Συνεχίστε έτσι, να δουλεύετε ο ένας τον άλλον οι «σύμμαχοι»!


Όπου υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος, επιβάλλεται να βγαίνουν στην δημοσιότητα και οι διάλογοι που έχουν γίνει μεταξύ της διαιτητικής ομάδας. Να δούμε αν ο Τζήλος έκανε έλεγχο για οφσάιντ της φάσης του 2-2 του Αστέρα, σε βάρος του ΠΑΟΚ, και αν ο βοηθός Σινιοράκης (Χανίων) ανέφερε ότι έχει υποψία για οφσάιντ ή αν ο AVAR (Καλαμπόκης) είπε ότι έκανε αυτός έλεγχο για οφσάιντ του Σίτο και ενημέρωσε τον Τζήλο ότι δεν υπάρχει.

Πάντως, την τελική απόφαση σύμφωνα με το πρωτόκολλο του VAR, για τον αν υπάρχει ή όχι οφσάιντ την έχει ο Τζήλος.

Όχι, και να θέλουν να τον βγάλουν λάδι επειδή είναι ρέφερι της «εξυγίανσης». Αλλωστε, οι ίδιοι τού πήραν το σήμα του διεθνή. Αν είχε λίγο ευθιξία από μόνος του θα έπρεπε να βγει πριν την ΚΕΔ και να ζητήσει ότι αποχωρεί από την διαιτησία. Επρεπε να το κάνει όταν τον… ξήλωσαν από διεθνής, όμως αυτός προτίμησε να μείνει για να δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ, τέσσερα τού είχε δώσει στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που τον σφύριξε. Η πάνω φωτογραφία είναι από το φετινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1, όπου έπρεπε να αποβάλλει τον Κούρτιτς, όμως δεν τού έδωσε ούτε κάρτα!

Οσο για τον Σινιοράκη, για όσους δεν ξέρουν προωθήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων. Απόδειξη ότι ανέβηκε στη Super League το διάστημα 2017-18 (επί Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην ΚΕΔ). Μάλιστα, όσον αφορά στην τωρινή ΚΕΔ κόβει τόσο πολύ το μάτι τους, συγκεκριμένα των Μπένετ, Μάνταλου, που πριν μερικές μέρες τον δήλωσαν για να πάει στο CORE της ΟΥΕΦΑ, άρα τον προωθούσαν για διεθνή.



Σχόλια