Η ασυλία στον Κουμπαράκη και η υπερκόπωση του Μανούχου


Άλλη μια απόδειξη ότι οι ρέφερι έχουν ασυλία όταν κάνουν λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων. Στο παιχνίδι ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) απέβαλε τον Γκαρντάφσκι στο 4’ και παρότι το μαρκάρισμά του ήταν για κίτρινη ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) ο οποίος ήταν VAR δεν τον κάλεσε για ανασκόπηση της φάσης, προκειμένου να ανακαλέσει τη λανθασμένη απόφασή του. Κανονικά πρέπει να τιμωρηθούν οι δυο ρέφερι…

Οι Τζοβάρας, Κουμπαράκης θα τιμωρούνταν αν υπήρχε κανονικότητα στη διαιτησία, όμως οι κανονισμοί γίνονται λάστιχο. Παραμένει άγνωστο αν θα τιμωρηθεί ο Τζοβάρας, όμως με τον Κουμπαράκη δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Ο διεθνής ρέφερι πήρε… βραβείο καθώς ορίστηκε VAR στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Λαμία-ΠΑΟΚ που γίνεται την Τετάρτη 1/3.

Το ματς θα σφυρίξει ο Μανούχος (Αργολίδας). Από την υπόθεση της μεζούρας και μετά κινδυνεύει να πάθει υπερκόπωση καθώς ορίζεται συνέχεια. Βοηθοί του στη Λαμία θα είναι οι Κωσταράς (Αιτ/νιας), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), τέταρτος ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) και AVAR ο Κόλλιας (Ηπείρου).

Σχόλια