«Κομμένος» από παντού ο Μπένετ, για αυτό δεν βρίσκει διαιτητές


-Ο αρχιδιαιτητής και η ΕΠΟ του Μπαλτάκου ξευτιλίστηκαν ξανά, με επιλογή ρέφερι από το κάτω ράφι για το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

 

Ανύπαρκτος στην Ευρώπη είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ και αποδεικνύεται από τις επιλογές ξένων διαιτητών. Για το αυριανό (25/2) ματς της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έκανε μια ακόμη επιλογή από το κάτω ράφι, φέρνοντας τον Πορτογάλο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος είναι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ.

«Στου κουφού την πόρτα», καθώς ο Αγγλος αγνόησε, ξανά, το αίτημα του Ολυμπιακού για διαιτητή από την ελίτ κατηγορία της Ευρώπης και ειδικότερα από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Ολλανδία). Είναι κάτι που προβλέπει ο Ολυμπιακός στην προχθεσινή επιστολή του καθώς σημειώνει πως αν δεν βρει «αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά είτε στην ανικανότητά σας (ή την ανικανότητα του κ. Μπαλτάκου, ή του κ. Μάνταλου, ή όποιου άλλου ορίζει τους διαιτητές…), είτε στην απροθυμία σας, είτε και στα δυο - που είναι και η πιθανότερη εκδοχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπένετ είναι …κομμένος από παντού. Ολοι οι ελίτ διαιτητές ξέρουν ότι άδειασε τον Κλάτενμπεργκ για να αναλάβει την ΚΕΔ. Για αυτό και φέρνουν όποιον διαιτητή βρουν. Για αυτό ο αρχιδιαιτητής και η ΕΠΟ του Μπαλτάκου ξευτιλίστηκαν για μια ακόμη φορά, επειδή δεν μπορούν να βρουν ελίτ ούτε για ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Σχόλια