Ο Τζοβάρας… έστρωσε χαλί στην ΑΕΚ με απαράδεκτη αποβολή, τον εκθέτει εκπαιδευτικό βίντεο της ΟΥΕΦΑ - Γελάει ο κόσμος με την εκπαίδευση του Μάνταλου - Δεν τους έδειξε το βίντεο Α 23 της σεζόν 2021-2;

 


SUPERLEAGUE 2023-24

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής),

Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

4': Κακώς, ο Τζοβάρας απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Γκαρντάφσκι του Αστέρα Τρίπολης, το μαρκάρισμα του ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο, σε παρόμοια φάση από το εκπαιδευτικό υλικό της UEFA 2021:2 στην φάση Α23 αναφέρει ότι η σωστή απόφαση του διαιτητή είναι να υποδείξει κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παίξιμο (reckless). Αρα, ο Τζοβάρας έπρεπε υποδείξει κίτρινη. Στη φάση αυτή ο ρέφερι, αρχικά, δεν έδωσε ούτε φάουλ, ενώ κανείς από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν ζητούσε κόκκινη κάρτα. Ντροπή! Υπάρχει πιθανότητα την κόκκινη κάρτα να την υπέδειξε ο τέταρτος Γκορρτσίλας. Όπως και να ‘χει έπρεπε να ακυρωθεί από το VAR.

5': Σωστά, ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία της ΑΕΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

11': Σωστά, ο Τζοβάρας υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους Τζαβέλλα και Μπαράλες για αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους.

20': Η Κουρομπύλια σωστά υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης.

21': Σωστά, η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μπαράλες, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση της βοηθού και ακυρώθηκε το γκολ.

60': Σωστά, η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Αραούχο όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ (του Ελίασον), όμως έπρεπε να το υποδείξει άμεσα ο Τσούμπερ ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ 2-3 μέτρα στο ξεκίνημα της επίθεσης.

90+3’: Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε στον Γκατσίνοβιτς, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

Σχόλια