1) Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για «στημένη απόφαση» των Τζήλου, Καλαμπόκη – 2) Ξεκινά πόλεμος των μπλοκ βορρά και νότου στην ΕΠΟ για τη διαιτησία – 3) Αν και «σύμμαχος» ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα! – 4) Αν ο Μπένετ δεν το πήρε χαμπάρι, μόνο η ΑΕΚ δεν τον αμφισβητεί! – 5) Και ο ΠΑΟΚ αναφέρεται σε αλλοίωση πρωταθλήματος


6) Τώρα το θυμήθηκε ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός τους έβγαλε πρώτος στη σέντρα
 

Μετά τα παράπονα για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) στο παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό (τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν πήρε πίσω ανύπαρκτο πέναλτι), ο ΠΑΟΚ έβγαλε «επιθετική» ανακοίνωση για το εκτός έδρας παιχνίδι του (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι «βιώσαμε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και συνακόλουθα του πρωταθλήματος».

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι «μόνο ως στημένη μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη να μην εξετάσουν τη φάση του δεύτερου γκολ του Αστέρα, όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ πριν γίνει η σέντρα-ασίστ της ισοφάρισης του Αστέρα».

Μάλιστα, βάζει στο… κάδρο και τον Μπένετ καθώς αναφέρει: «Είναι στημένη η απόκρυψη της φάσης, η αποκάλυψη της οποίας εκθέτει τους διαιτητές και τον αρχιδιαιτητή που δεν έχει ήδη διαγράψει όλους τους υπεύθυνους από τους πίνακες». Παράλληλα, ζητεί από την ΚΕΔ να πάρει θέση, οπότε αναμένουμε τον… τηλεκριτικό (και πρόεδρο της ΕΠΟ), Τάκη Μπαλτάκο, ή αν προτιμάτε τον Μπαλτάκο, τον αγγελιοφόρο της ΚΕΔ. Σιγά μην διαφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ αφού θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τις καρέκλες τους!

Πάντως, αν και «σύμμαχος» ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τη διαιτησία! Μπορεί να ξέρει κάτι περισσότερο, με δεδομένο ότι αναφέρεται σε «στημένη απόφαση» και «στημένη απόκρυψη της φάσης». Αν ο Μπένετ δεν το πήρε χαμπάρι, μόνο η ΑΕΚ δεν τον αμφισβητεί! Επίσης, ο ΠΑΟΚ αναφέρεται και σε αλλοίωση πρωταθλήματος.

Η φωτογραφία της φάσης από την ανακοίνωση στο σάιτ του ΠΑΟΚ με τον τίτλο: «Ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε χρησιμοποίησε ως άλλοθι για τις αποτυχίες διαιτητικά λάθη. Στην Τρίπολη ωστόσο βιώσαμε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και συνακόλουθα του πρωταθλήματος.

Μόνο ως στημένη μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη να μην εξετάσουν τη φάση του δεύτερου γκολ του Αστέρα, όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ πριν γίνει η σέντρα-ασίστ της ισοφάρισης του Αστέρα.

Είναι στημένη η απόκρυψη της φάσης, η αποκάλυψη της οποίας εκθέτει τους διαιτητές και τον αρχιδιαιτητή που δεν έχει ήδη διαγράψει όλους τους υπεύθυνους από τους πίνακες

Απαιτούμε την επίσημη απάντηση της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη φάση, την άμεση διαγραφή των Τζήλου, Καλαμπόκη και Σινιοράκη από τους πίνακες, όπως και δημόσια εξήγηση απο τη NOVA πως αποκρύφθηκε αυτό το ριπλέι τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από την επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στην ανάγκη χρήσης του VAR και των γραμμών του οφσάιντ και φτάσαμε στο σημείο να χρησιμοποιείται εναντίον μας το πιο αξιόπιστο εργαλείο ανάλυσης αντικειμενικών παραβάσεων, όπως του προφανούς οφσάιντ προχθές. Να ξέρουν όμως ότι δεν θα καταφέρουν να εκτροχιάσουν την ομάδα μας από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, χωρίς να πληρώσουν σκληρό τίμημα»



Σχόλια