Απόφαση-σταθμός για το Super Cup στο Καραϊσκάκη – Ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός βγάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη μιζέρια του και βάζουν ψηλά τον πήχη


Είχαν καιρό οι παράγοντες της UEFA να κοιτάξουν και να δουν κάτι καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, με όσα είδαν με τους τοποτηρητές τους στην ΕΠΟ το είχαν αφήσει στην τύχη του, στην μιζέρια του, στο έλεος των «συνεργείων» και του παραποδοσφαίρου, με μια ακατάλληλη και ανίκανη ομοσπονδία. Όμως, ο Ολυμπιακός τους έκανε να κοιτάξουν ξανά προς την Ελλάδα, επειδή βάζει τον πήχη ψηλά, επειδή ταβάνι του είναι ο ουρανός.

Με την ανάθεση του ευρωπαϊκού Super Cup στο Καραϊσκάκη επιβεβαιώνονται όλα τα παραπάνω. Στις 16 Αυγούστου ο ΝΑΟΣ θα γίνει το επίκεντρο όλου του ποδοσφαίρου καθώς θα αναμετρηθούν οι καλύτερες ομάδες της σεζόν, ο κάτοχος του Champions League και ο κάτοχος του Europa League. Παράλληλα, θα έρθουν στην Αθήνα κορυφαία στελέχη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όχι μόνο της UEFA αλλά και πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει άριστα σε αυτές τις εξετάσεις. Όπως έχει κάνει όλες τις φορές στο παρελθόν, σε αγώνες του Champions League ή του Europa League. Με την απόφαση για τη διοργάνωση του Super Cup το Καραϊσκάκη συγκαταλέγεται και με τη… βούλα στα κορυφαία και σύγχρονα γήπεδα. Αυτό οφείλεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη που επενδύει όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στις εγκαταστάσεις της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Καραϊσκάκη διαρκώς ανανεώνεται και ο πήχης μπαίνει όλο και ψηλότερα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι περήφανοι για το Καραϊσκάκη. Πλέον, θα λάμπουν από χαρά.

Ας μην ξεχνάμε την σπουδαία διάκριση για τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη, όταν (28/10/22) αναδείχθηκε μέσα στις πέντε πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης σύμφωνα με το αφιέρωμα της ιστοσελίδας «1sports1.com» το οποίο αναδημοσιεύει η σκωτσέζικη «Sun».

Μια ακόμη ξεχωριστή διάκριση ήταν όταν (20/4/20) σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Depor» το «Γ. Καραϊσκάκης» συγκαταλέχθηκε στα 10 πιο ιστορικά ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου.

Σύμφωνα με το France Football (2/6/20) το Καραϊσκάκη είναι η 8η πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο.

 

 

Σχόλια