Δύσκολες φάσεις για τον Περράκη στη Νίκαια


-Τού έτυχαν δυο περιπτώσεις και αποφάσισε σωστά με παρέμβαση του Σιδηρόπουλου.

 

SUPERLEAGUE 2022-23

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-1

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Φράγιος (Μακεδονίας)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

9-10': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Σάκιτς όταν έπαιξε ριψοκίνδυνα, σηκώνοντας ψηλά το πόδι του για να παίξει την μπάλα και ήρθε ο Ντέλετιτς με ταχύτητα προς το σηκωμένο πόδι του και τον χτύπησε στο κεφάλι του, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο (κίτρινη κάρτα).

12': Σωστά ο Φράγιος υπέδειξε οφσάιντ τον Μεσκίντα του Βόλου.

16': Κακώς ο Φράγιος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

64 - 67': Αρχικά ο Περράκης σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου, όταν ο Ρομαό μάρκαρε με τάκλιν τον Μπαριεντος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, όταν είδε την φάση στην οθόνη διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή στα πόδια του Μπαριέντος και σωστά πήρε πίσω το πέναλτι και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Μπαριέντος για θέατρο.

83': Κακώς ο Φράγιος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ιωνικού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90': Αρχικά ο Περράκης έδωσε συνέχεια όταν οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Τσιγκρίνσκι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Οταν ο ρέφερι είδε τη φάση σωστά σφύριξε πέναλτι και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τσιγκρίνσκι, το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση και σταμάτησε την μπάλα που είχε κατεύθυνση προς το τέρμα. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

Σχόλια