«Φαντάσματα» και «μαϊμούδες» έκαναν παρέλαση με… σημαιοφόρο τον Γκοντίνιο για να νικήσει η ΑΕΚ – Τι άλλο θα δούμε ακόμα;


-Ξεπέρασε κάθε όριο ο Πορτογάλος Γκοντίνιο:

1) Στο 53’, με το ματς στο 1-0, υπάρχει πέναλτι του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.

2) Στο 46’ έβγαλε σούπερ ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα στον Ετέμπο και στο 60’ τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον Αρη με δέκα παίκτες. Το ματς είναι στο 1-0, έτσι;

3) Πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ από τον Γκατσίνοβιτς στο 76' προηγείται φάουλ του Νταμπό στο κέντρο του γηπέδου.

 ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΦΑΜΠΙΑΝΟ:



 

SUPERLEAGUE 2022-23

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

AEK – ΑΡΗΣ 3-0

Διαιτητής: Γκοντίνιο (Πορτογαλίας)

Βοηθoί: Τεξέϊρα,

Μότα (Πορτογαλίας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Ναρκίσο (Πορτογαλίας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

 

1': Σωστά ο βοηθός Μότα υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ.

10': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μουκουντί της ΑΕΚ.

17': Ο Γκοντίνιο σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όταν ο Οντουμπάτζο μάρκαρε απρόσεκτα με το γόνατο του τον Αραούχο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

23': Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Αραούχο για επιθετικό φάουλ στον Ματέο Γκαρσία.

26': Σωστά ο Τεξέιρα υπέδειξε οφσάιντ τον Πίρσμαν του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

29': Κακώς ο ίδιος υπέδειξε άουτ υπέρ της ΑΕΚ, ενώ έπρεπε κόρνερ υπέρ του Άρη.

30': Σωστή η κίτρινη κάρτα στον Πίρσμαν του Άρη για ριψοκίνδυνο παίξιμο (πάτησε με τις τάπες του το πόδι του αντιπάλου του), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για την σοβαρότητα της παράβασης και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή που έδειξε κίτρινη και όχι κόκκινη.

44': Κακώς  ο Τεξέιρα υπέδειξε οφσάιντ τον Γκρέι του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

46': Κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ογκενεκάρο Ετέμπο του Άρη για αντικανονική χρήση χεριού, όμως η κίνηση του χεριού του ήταν μια επαφή στο στήθος του αντιπάλου του, που δεν κρίνεται ριψοκίνδυνη, αλλά απρόσεκτη και δεν έπρεπε να του υποδείξει την κίτρινη κάρτα, ο Αμραμπατ έκανε θέατρο και παραπλάνησε τον διαιτητή για την κίτρινη κάρτα.

53': Μεγάλο λάθος από τον Γκοντίνιο. Κακώς δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αθανασιάδη χτύπησε με το γόνατο του τον  Φαμπιάνο του Άρη στο κεφάλι και τον τραυμάτισε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=Ναρκίσο) και κακώς συμφώνησε με τον διαιτητή, έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. 

60': Σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ετέμπο του Άρη για ριψοκίνδυνο παίξιμο, πάτησε με τις τάπες του το πόδι του αντιπάλου του. Όμως η πρώτη κίτρινη, στο 46’, ήταν ανύπαρκτη.

72': Σωστά ο Τεξέιρα υπέδειξε οφσάιντ τον Αραούχο της ΑΕΚ.

76': Πριν το 2-0 οι παίκτες του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Γκοντίνιο για φάουλ του Πινέδα στον Νταμπό στο κέντρο του γηπέδου πριν γίνει η επίθεση.  

90+2': Σωστά ο Μότα υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

-Συνεχώς οι φίλαθλοι χρησιμοποιούσαν λέιζερ στους παίκτες του Άρη, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα. Με αποκορύφωμα η χρήση του, στον τερματοφύλακα του Άρη κατά την εκτέλεση του πέναλτι 1-0, που ενώ σουτάρει ο Αμραμπατ, φαίνεται το λέιζερ στο πρόσωπο του τερματοφύλακα. Οι παίκτες του Άρη μετά την επίτευξη του γκολ, ζήτησαν γι'αυτό από τον διαιτητή να δώσει επανάληψη.

Σχόλια