Ανάλυση και φωτογραφίες: Για τρεις λόγους δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ της ΑΕΚ με πέναλτι


Τρεις είναι οι λόγοι που δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ (1-0) κατά την εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής με τον Αρη:

1. Η μπάλα δεν ήταν τοποθετημένη στο σωστό σημείο του πέναλτι, όπως αναφέρει ο κανονισμός  (Δείτε στην φωτογραφία τι αναφέρει ο κανονισμός, «Η μπάλα πρέπει να είναι ακίνητη στο σημείο του πέναλτι.....». Στη φωτογραφία φαίνεται η μπάλα να είναι περίπου 15-20 εκατοστά ποιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι.

2. Οι φίλαθλοι χρησιμοποιούσαν λέιζερ στον τερματοφύλακα του Άρη κατά την εκτέλεση του πέναλτι 1-0, που ενώ σουτάρει ο Αμραμπατ, φαίνεται τα λέιζερ να είναι στο πρόσωπο του τερματοφύλακα. Οι παίκτες του Άρη μετά την επίτευξη του γκολ, ζήτησαν γι'αυτό από τον διαιτητή να δώσει επανάληψη.

3. Επίσης, στην κάτω φωτογραφία φαίνεται ότι: το αριστερό πόδι του Αμραμπατ να μετακινεί την μπάλα και στην συνέχεια που την κλώτσησε με το δεξί του πόδι, μετράει ως διπλό παίξιμο, άρα έπρεπε να σφυρίξει την παράβαση του εκτελών (Αμραμπατ), έμμεσο σε βάρος της ΑΕΚ.








Σχόλια