Ωμή παρέμβαση του Μπαλτάκου στη διαιτησία – Ακατάλληλος και ο Μπένετ που απολογείται στον πρόεδρο της ΕΠΟ – Γελάνε και τα τσιμέντα


Και μόνο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος παίρνει θέση (μάλιστα υπέρ της ΑΕΚ, θεωρώντας ότι ο Αθανασιάδης δεν έκανε πέναλτι στο ματς με τον Αρη χτύπησε στο κεφάλι τον Φαμπιάνο) αποτελεί ωμή παρέμβαση στη διαιτησία και κορυφαία απόδειξη ότι η ΕΠΟ διάγει περίοδο ανωμαλίας. Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε. Ενας ακόμη λόγος για διοικούσα στην ΕΠΟ.

Πρωτοφανές, αν προτιμάτε είναι σκάνδαλο, να παίρνει θέση ο πρόεδρος της ΕΠΟ για μια φάση. Ο Μπαλτάκος που δήλωσε ότι άλλαξε τον Κλάτενμπεργκ επειδή αντιδρούσε η ΑΕΚ, ενώ τον ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων.

Και μόνο ότι ο Μπένετ απολογείται στον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι ακατάλληλος και παράλληλα γελάνε και τα τσιμέντα. Αν η ΚΕΔ είχε να πει κάτι για τη φάση ας το έλεγε για να γελάσουμε περισσότερο.

Σιγά μην περιμέναμε τον Αγγλο πρόεδρο της ΚΕΔ, που προκαλεί με τους ορισμούς που αλλοιώνουν τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και της Σούπερ Λίγκας 2, να μας πει τι είναι και τι δεν είναι πέναλτι. Αραγε, έμαθε τι έχει πει; Αν ήταν ικανός, το σχόλιο είναι γενικό, θα σταματούσε τα αίσχη που βλέπουμε κάθε αγωνιστική, στέλνοντας διαιτητές στο σπίτι τους, όμως αυτός τους επιβραβεύει με ορισμούς. Κανονικά έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο στον Μπαλτάκο και να τον καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ.

Σιγά μην περιμέναμε από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης Σταύρο Μάνταλο να μας πει τι είναι και τι είναι πέναλτι. Μόνο η ΚΕΔ έχει το προνόμιο να γνωρίζει και να αναλύει τους κανονισμούς; Από τον Μάνταλο που τον… καθάρισαν από διαιτητή και μετά θυμήθηκαν, οι ίδιοι, ότι τους κάνει για παράγοντας!

Αναλυτικά η δήλωση-αίσχος του προέδρου της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου. Από την ΚΕΔ έλαβα την απάντηση ότι δεν υπήρξε παράβαση κατά της ΑΕΚ, επειδή:

1. Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο

2. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα.

3. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη».


Σχόλια