Ο Τσέτσιλας έβγαλε ματς-βουνό! – Οι τέσσερις κρίσιμες αποφάσεις


SUPERLEAGUE 2022-23

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-3

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθoί: Στεφανής (Καρδίτσας),

Μαυρουδής (Ηρακλείου)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)

2': Αδικαιολόγητο λάθος του Στεφανή, υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου, ενώ η μπάλα πήγε στον επιθετικό του Βόλου από ηθελημένο παίξιμο του αντιπάλου του.

30': Ο Τσέτσιλας σωστά σφύριξε επιθετικό φάουλ όταν κατά την εκτέλεση κόρνερ βρέθηκαν στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού (αμυντικός και επιθετικός), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαπέτρου) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς ο Οζέγκοβιτς έσπρωξε και κράτησε αγκαλιά τον Μόρσεϊ.

52’: Ο ρέφερι σφύριξε αμέσως το καθαρό επιθετικό φάουλ, σε σπρώξιμο του Οζέγκοβιτς στον Ντίας από τα αριστερά, ο επιθετικός του Βόλου, συνέχισε σκόραρε, σωστά δεν μέτρησε το γκολ

59' - 62': Ο Τσέτσιλας σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου όταν ο τερματοφύλακας Στεργιάκης ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Παπαπέτρου και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή. Ο τερματοφύλακας στην προσπάθεια του να πηδήξει ψηλά για να διώξει την μπάλα, με αποτέλεσμα να κάνει παράβαση κατά του αντιπάλου του και παράλληλα προτάσσοντας το γόνατό του τον χτύπησε στην πλάτη. Σωστά του υπέδειξε κίτρινη κάρτα. Με την εκτέλεση του ο τερματοφύλακας το απέκρουσε, όμως ο Βόλος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πατούσε την γραμμή τέρματος πριν την εκτέλεση του, στην συνέχεια έδειξαν αργότερα ριπλέϊ σε πάγωμα της φάσης, που φαίνεται να πατάει η φτέρνα του παπουτσιού του τερματοφύλακα.

68': Μια ακόμη σωστή απόφαση υπέρ του Τσέτσιλα στο πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, όταν ο Ντέλετιτς μάρκαρε απρόσεκτα  τον Χατζηθεοδωρίδη. Συμφώνησε και ο Παπαπέτρου.

81': Σωστά ο Μαυρουδής υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Κούτσια του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.



 

Σχόλια