Ο Μαρινάκης δίνει λύσεις για το στοίχημα και για την κεντρική διαχείριση


-Με κινήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League οι ομάδες αναμένεται να πάρουν το ποσό που ήθελαν από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος , δηλαδή από 1,5 εκατ. ευρώ.

-Μπαίνει μπροστά και για την κεντρική διαχείριση.

 

-Τέλος καλό, όλα καλά, όπως όλα δείχνουν, σχετικά με τα χρήματα που δίνει το κράτος στις ΠΑΕ ως ενίσχυση από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος. Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέλιξη που έγινε γνωστή στο ΔΣ του συνεταιρισμού, λύνεται και το πρόβλημα αυτό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League απέδειξε ότι όχι μόνο νοιάζεται για το γενικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ότι βάζει ψηλά τον πήχη. Με άλλα λόγια υλοποιεί στο ακέραιο τις υποσχέσεις του.

Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Με κινήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League και μετά από συζητήσεις με την κυβέρνηση οι ομάδες θα πάρουν τα χρήματα που ήθελαν, δηλαδή από 1,5 εκατ. ευρώ. Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες. Αρχικά, δινόταν από 1 εκατ. ευρώ, όμως ο Μαρινάκης έκανε παρέμβαση και αλλάζει τα δεδομένα, ώστε να δώσει μεγαλύτερη οικονομική ανάσα.

Πλέον υπάρχουν αποδείξεις για τη μεγάλη προσφορά του Μαρινάκη ως προέδρου της Λίγκας. Να θυμίσουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα και η χορηγία-μαμούθ με τη Stoiximan, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα.

Στο ΔΣ της Λίγκας μετά από ερώτηση του Αχιλλέα Μπέου έγινε και συζήτηση για την Κεντρική Διαχείριση. Ο Μαρινάκης απάντησε ότι θα γίνει μελέτη και δεν έχει πρόβλημα να μπει και ο Ολυμπιακός, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Cosmote TV. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πάρει θέση εκείνη τη στιγμή.

-«Ναι» στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού βγαίνει μπροστά και για αυτό το θέμα με γνώμονα το γενικό καλό όλων των ΠΑΕ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο ΔΣ της Λίγκας μετά από ερώτηση του Αχιλλέα Μπέου έγινε και συζήτηση για την Κεντρική Διαχείριση  των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ. Ο Μαρινάκης απάντησε ότι θα γίνει μελέτη και δεν έχει πρόβλημα να μπει και ο Ολυμπιακός, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Cosmote TV, όπως ανοιχτές θα είναι οι πόρτες για όλες τις ομάδες μετά τη λήξη των συμβολαίων τους. Αλλωστε, κάτι τέτοιο είχε συμβεί και παλιότερα. Επίσης, ο πρόεδρος ζήτησε και εξουσιοδότηση της διοίκησης, προκειμένου να γίνουν και διερευνητικές επαφές με τα ενδιαφερόμενα κανάλια.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πάρει θέση εκείνη τη στιγμή.

Σχόλια