Γιατί τα… φάλτσα ξεκινούν από τους ορισμούς


-Ο Μπένετ είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατρακύλα της διαιτησίας, ο οποίος παραμένει θεατής σε αυτά τα λάθη και δεν παίρνει μέτρα.

 

 Πηγή των… φάλτσων ή αν προτιμάτε η… ρίζα για τη φιλοσοφία της διαιτησίας με τα λάθη υπέρ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κατά του Ολυμπιακού είναι οι ορισμοί του Μπένετ. Ο Αγγλος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατρακύλα της διαιτησίας, ο οποίος παραμένει θεατής σε αυτά τα λάθη και δεν παίρνει μέτρα. Δεν τον απασχολεί να δείχνει ότι θέλει το 50-50 και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι προτιμά να εμφανίζεται στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας 2 και όχι σε αυτά της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μπένετ φταίει επειδή αυτός δίνει ασυλία σε «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές. Επίσης, αυτός ορίζει διαιτητές σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, αν και τους ευνοούν συστηματικά. Δηλαδή, όχι μόνο δεν τους τιμωρεί αλλά τους βάζει ξανά και ξανά σε αυτές τις ομάδες, παρότι τις ευνοούν ξανά και ξανά, όπως το ίδιο ισχύει και με αυτούς που αδικούν τον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε ότι αδυνατεί να βρει και ξένους υψηλού επιπέδου.

Ηταν η τρίτη φορά που ο Σιδηρόπουλος ευνόησε την ΑΕΚ. Στο παιχνίδι Ιωνικός-ΑΕΚ 1-2 δεν έδωσε πέναλτι μαρς σε χέρι του Ρότα δεν ακύρωσε το 1-1 από τον Βίντα, αν και στη φάση υπάρχει φάουλ του Μουκουντί στον Μύγα, καθώς παίκτης της ΑΕΚ έσπρωχνε βάζοντας το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου του. Θυμίζουμε ότι ο Σιδηρόπουλος κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2, όπου πριν το πρώτο γκολ προηγήθηκε εκτός φάσης σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό. Κι όμως, ο Σιδηρόπουλος πήρε σερί ορισμό-βραβείο καθώς ορίστηκε στο ματς του Σαββάτου (28/1) ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος.

Σχόλια