Φωνές από τον Ατρόμητο: Σήκωνε κόκκινη (pic) το μαρκάρισμα του Καραχάλιου, όμως ο Σιδηρόπουλος έβγαλε κίτρινη


SUPERLEAGUE 2022-23

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

Βοηθoί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας),

Καραλής (Ηλείας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

5-7': Ο Καραλής, κακώς, δεν υπέδειξε οφσάιντ (σε δύσκολη οριακή φάση), που στην συνέχεια ο ΠΆΣ Γιάννινα πέτυχε γκολ με τον Σόρια, όμως μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR (=Μανούχος), κάνοντας χρήση με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ, ενημέρωσε τον Σιδηρόπουλο ότι στο ξεκίνημα της επίθεσης ο Μορέιρα ήταν σε αντικανονική θέση οφσάιντ.

43': Ο διεθνής ρέφερι, κακώς, δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Έρλινγκμαρκ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, πάτησε με τις τάπες του το πόδι του αντιπάλου του. Ο Φριτζόνσον έτρεξε πάνω στον διαιτητή και κακώς του διαμαρτυρήθηκε έντονα, με αποτέλεσμα να του υποδείξει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και μετά από αυτό κακώς αποφάσισε να χαρακτηριστεί στον παραβάτη Ερλινγκμαρκ. Υπόψη ότι στο 55’ ο Ερλινγκμαρκ είδε κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

 51': Υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Καραχάλιο του ΠΆΣ Γιάννινα για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Εντερ, όμως υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ατρομήτου ότι κακώς ο Σιδηρόπουλος δεν τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα, αφού πήγε με τις τάπες του στον αχίλλειο τένοντα του αντιπάλου του.

90-90+2': Ο Σιδηρόπουλος, σωστά, σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο αμυντικός του Ατρομήτου κράτησε τον Τζίμα του ΠΆΣ Γιάννινα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Μανούχο και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του ο Γιαννιώτης το απέκρουσε, με τη βοήθεια και του δοκαριού.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΤΕΡ ΣΗΚΩΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ:



 



Σχόλια