«Οργια» στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και ο Μπένετ κάνει ταξίδια!


-Ο Αγγλος αδυνατεί να βάλει φρένο στις κακές διαιτησίες της Super League και «αλωνίζει» την Ελλάδα για να βλέπει αγώνες της SL 2. Ούτε ψάχνει για καλούς ξένους...

 

 

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι «και ο Μπένετ το βιολί του»! Δεν είναι μόνο στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζει και ο Αγγλος. Ενώ η διαιτησία έχει βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα της Super League, ο αρχιδιαιτητής το έχει ρίξει στα ταξίδια, πότε με τη συνοδεία του Μάνταλου, πότε με τη συνοδεία της Λαμπαδαρίου, για να βλέπει αγώνες της Super League 2. Ένα πράγμα, σα να βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος.

Η βαθμολογία της Super League αλλοιώνεται με τα εξόφθαλμα λάθη υπέρ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και με τα εξόφθαλμα λάθη κατά του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε τι κάνει ο Μπένετ. Το Σάββατο (14/1) πήγε στη Λάρισα, έκανε σεμινάριο στην ΑΕΛ, μετά στην Καρδίτσα για τον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός Β’  0-2. Την Κυριακή (15/1), ξανά στη Λάρισα, όπου είδε το ματς ΑΕΛ-Βέροια 1-0. Την Κυριακή (22/1) είχε πάει στα Περιβόλια για να δει το παιχνίδι Χανιά-Κηφισιά 1-1.

Βοηθούν αυτά τη διαιτησία; Καθόλου! Αλλωστε, τα λάθη συνεχίζονται και διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ούτε οι ορισμοί των ξένων βοηθούν. Υποτίθεται ότι πρέπει να έρχονται ικανοί ρέφερι για να παραδειγματίζονται οι Ελληνες και να ανεβαίνει το επίπεδό τους. Όμως, την περασμένη Κυριακή έβαλε έναν Λευκορώσο, τον Κουλμπάκοφ που τον έχει παγώσει μέχρι και η UEFA και δεν του δίνει σημαντικούς ορισμούς, αν και ρέφερι της ελίτ κατηγορίας.

Πως βοηθά την επαγγελματική διαιτησία το γεγονός ότι ο Μπένετ το βράδυ της Δευτέρας (23/1) πήγε στην Τρίπολη για την κοπή πίτας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας; Ετσι θα μάθει ο Διαμαντόπουλος να βάζει σωστά τις γραμμές του VAR, αφού στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να μη βγει οφσάιντ ο Φριντζόνσον στο 64’ και να μετρήσει το γκολ του Ατρομήτου (1-1);

Ο Μπένετ τρέχει από εδώ και από εκεί, αντί να τρέξει για να βρει καλούς ξένους διαιτητές. Για τους προημιτελικούς κυπέλλου δεν κατάφερε (για μια ακόμη φορά) να βρει ρέφερι από το πάνω ράφι ούτε από κάποια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα. Για τον αγώνα Αρη-Ολυμπιακού έφερε τον Ούγγρο Βαντ και τον Φινλανδό Βιλγιάνεν για το ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Ο πρώτος, την τρέχουσα σεζόν, έχει σφυρίξει δυο ματς των ομίλων του Conference League και ένα ο δεύτερος.

Σχόλια